Azi, Cici ar fi împlinit 20 de ani! “Niciodată despărţiţi! Vinovatul trebuie să plătească!”

Azi, Cici ar fi împlinit 20 de ani! “Niciodată despărţiţi! Vinovatul trebuie să plătească!”

Credit Photo: Tulcea Noastra


Azi, Cici ar fi împlinit 20 de ani! “Niciodată despărţiţi! Vinovatul trebuie să plătească!”


Azi ar fi trebuit să fie mare petrecere în familia Cicîrîc, pentru că Cici ar fi trebuit să împlinească 20 de ani… dar, Cici nu mai e! Viaţa i-a fost curmată brusc de către un şofer beat din Constanţa! Acum un an, pe 20 ianuarie, Adi Cici şi Dragoş erau smulşi cu brutalitate dintre noi, într-o cumplită clipă, când un bolid condus de un inconştient beat intra în plin în Loganul în care se aflau copiii.

Pentru familii, prieteni, colegi… totul a fost brusc şi şocant! Doi copii îşi pierdeau viaţa doar pentru că un individ beat a sfidat legea şi s-a urcat la volan, cu capul plin de aburii alcoolului!

Toţi cei care i-au cunoscut pe cei doi tineri minunaţi, suferă alături de familiile lor. Pentru părinţi, viaţa s-a oprit în loc, atunci, pe 20 ianuarie! Pentru noi, ceilalţi… încă e greu! Mai ales pentru copii, colegi sau prieteni. Pentru ei e mai greu, pentru că la vârsta lor nu pot înţelege nici moartea, nici nedreptatea!

Şapte copii minunaţi, şi-au adus aminte şi azi…de Cici! Azi, 29 februarie, când ar fi trebuit să serbeze alături de prietenul lor cei 20 de ani te tinereţe şi de viaţă! Şapte copii cu suflete deschise au fost la locul unde, în urmă cu un an, sufletul lui Cici pleca spre ceruri… “Niciodată despărţiţi! Vinovatul trebuie să plătească!” – este laitmotivul pe care cei şapte tineri l-au înscris pe poza pe care ne-au trimis-o la redacţie, poză făcută la locul fatidic…



Articolul Azi, Cici ar fi împlinit 20 de ani! “Niciodată despărţiţi! Vinovatul trebuie să plătească!” apare prima dată în Tulcea noastra.