Furt împiedicat de jandarmi, la Babadag. Autorii…trei minori…

Furt împiedicat de jandarmi, la Babadag. Autorii…trei minori…

Credit Photo: Tulcea Noastra


Furt împiedicat de jandarmi, la Babadag. Autorii…trei minori…


În data de 28 februarie , subofiţerul  din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi Măcin – Pluton 2 Jandarmi Babadag, aflat în serviciu de pază şi control acces la Judecătoria Babadag a observat în curtea unui imobil de pe strada Mihai Viteazu din localitatea Babadag, din imediata apropiere a instanţei de judecată, trei persoane minore, care încercau să spargă cu ajutorul unui ciocan, sistemul de închidere a unei uşi de acces.


Cunoscând faptul că proprietarul imobilului este plecat din localitate, subofiţerul a procedat la somarea persoanelor în cauză, moment în care,  persoana care folosea ciocanul a fugit, iar celelalte două persoane s-au supus somaţiilor, prezentându-se în faţa subofiţerului în curtea Judecătoriei Babadag. Subofiţerul a procedat la reţinerea acestora până la sosirea unui echipaj din cadrul Poliţiei Babadag pentru continuarea cercetărilor.


S-a procedat la identificarea persoanelor aflate la faţa locului  şi stabilirea identităţii persoanei în cauză care a fugit de la faţa locului, abandonând ciocanul folosit în grădina imobilului.        Persoanele implicate în eveniment au fost predate organelor de poliţie din cadrul Poliţiei Babadag, pentru continuarea efectuării cercetării la faţa locului.


Articolul Furt împiedicat de jandarmi, la Babadag. Autorii…trei minori… apare prima dată în Tulcea noastra.