Autorul tâlhăriei din staţia de autobuz a fost arestat şi se va întoarce în puşcărie

Autorul tâlhăriei din staţia de autobuz a fost arestat şi se va întoarce în puşcărie

Credit Photo: Tulcea Noastra


Autorul tâlhăriei din staţia de autobuz a fost arestat şi se va întoarce în puşcărie


În cursul zilei de 19 februarie, o tânără de 17 ani reclama la 112 că un individ i-a smuls telefonul în timp ce aceasta se afla în staţia de autobuz de pe strada Păcii…iar tâlharul a fugit. Jandarmii au mers atunci pe fir şi au aflat identitatea infractorului, dar nu au reuşit să îl prindă. Poliţiştii de la Poliţia Municipiului au reuşit în cele din urmă să îl reţină în cursul zilei de marţi, iar acesta şi-a recunoscut fapta după multe ore de audieri şi muncă de anchetă.


“Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de tâlhărie, tâlhărie calificată, furt și furt calificat, polițiștii tulceni au identificat un tânăr de 21 de ani, din municipiul Tulcea, băniut de comiterea faptelor. Astfel, polițiști au stabilit faptul că, pe raza municipiului Tulcea, în perioada ianuarie-februarie, tânărul în cauză ar fi deposedat prin violență fizică sau verbală,  mai multe persoane de diferite  bunuri ( telefoane mobile și articole vestimentare) și ar fi sustras bunuri din categoria celor de mai sus, profitând de neatenția persoanelor vătămate. Prejudiciul, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei a fost recuperat în totalitate.” – transmite Biroul de Presă al IPJ Tulcea într-un comunicat.


Acesta fusese abia eliberat din penitenciar pentru o condamnare privitoare la fapte similare şi fusese eliberat condiţionat. Polițiștii l-au reținut pe tânăr, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 27 februarie , Judecătoria Tulcea a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale, deoarece poliţiştii au dosare în lucru în care acesta pare că ar fi suspect. La pedeapsa care va urma se vor adăuga şi restul de zile rămase neexecutate de la pedeapsa anterioară.


Articolul Autorul tâlhăriei din staţia de autobuz a fost arestat şi se va întoarce în puşcărie apare prima dată în Tulcea noastra.