Ministrul prins în poză cu Mita. O sală de sport ca un OZN se va face la Tulcea

Ministrul prins în poză cu Mita. O sală de sport ca un OZN se va face la Tulcea

Credit Photo: Tulcea Noastra


Ministrul prins în poză cu Mita. O sală de sport ca un OZN se va face la Tulcea



În această dimineaţă, la sediul Companiei Naționale de Investiții, vicele CJ, Mita Mergeani, a semnat în compania Ministrului Dezvoltării, Ion Ştefan, contractul de achiziție publică privind proiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Construire Sală Polivalentă Municipiul Tulcea“.

Exact acum un an, Consiliul Judeţean a demarat procedurile de construire a unei noi săli polivalente, pe amplasamentul celei vechi, care urmează să fie demolată.

Nouă sală va cuprinde peste 4.400 de locuri şi se va construi cu un teren de antrenament la subsol şi un teren principal de joc la nivelul zero al clădirii, înconjurat de tribune. Materialele folosite la construcţie vor fi conform cerinţelor UE, de calitate superioară, care să cuprindă toate caracteristicile agreate în Uniune, inclusiv cele de protecţie fonică.



„Mi-am asumat anul trecut această investiție în față tulcenilor și mă bucur să o onorez prin fapte – oamenii au nevoie de fapte nu de vorbe. Astăzi, a fost semnat contractul pentru o sală polivalentă nouă, încă o dovadă că viitorul se construiește prin muncă și proiecte implementate care să dezvolte comunitatea.

Astfel, vom avea un teren principal de competiții, înconjurat de tribune pentru spectatori și un teren de antrenament, situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal, ambele terenuri având o suprafață de joc pentru handbal la dimensiuni oficiale (20 x 40 m), parcare subterană, iar capacitatea tribunelor va crește la 4.438 de locuri“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.



Articolul Ministrul prins în poză cu Mita. O sală de sport ca un OZN se va face la Tulcea apare prima dată în Tulcea noastra.