Legea junglei făcută cu spray lacrimogen de către un tânăr de 17 ani

Legea junglei făcută cu spray lacrimogen de către un tânăr de 17 ani

Credit Photo: Tulcea Noastra


Legea junglei făcută cu spray lacrimogen de către un tânăr de 17 ani


În această seară în jurul orei 18.00, pe strada Isaccei, în sensul giratoriu de la moară a avut loc o tamponare uşoară, care nu anunţa nimic deosebit.

Cel care a intrat în sens a lovit un autoturism care avea prioritate, dar a forţat puţin intrarea în sens…şi cele două maşini s-au lovit. Conducătorul auto vinovat a coborât din maşină şi s-a îndreptat către maşină lovită, cu intenţia de a explica cele întâmplate. În acel moment, din maşină lovită a coborât un tânăr de 17 ani care a pulverizat în faţa şoferului vinovat un jet de spray iritant-lactimogen.

Bărbatul agresat a intrat în maşină şi a sunat la 112. La faţa locului au ajuns ambulanţa şi un echipaj de poliţie. Omul a ajuns la UPU, iar tânărului agresor i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe. Omul afectat de substanţa chimică a fost consultat de medici, dar poate cere şi eliberarea unui certificat medico-legal, pentru eventuale daune pe care le poate solicita în instanţă. Pentru că a vrut să-şi facă singur dreptate, tânărul va ajunge să fie audiat şi probabil, judecat. O clipă de teribilism costă prea mult, la vârsta lui! Păcat!


Articolul Legea junglei făcută cu spray lacrimogen de către un tânăr de 17 ani apare prima dată în Tulcea noastra.