Ponturi 100% sigure la pariuri sportive – Există așa ceva?

Ponturi 100% sigure la pariuri sportive – Există așa ceva?

Credit Photo: Tulcea Noastra


Există ponturi 100% sigure la pariuri sportive? Da și nu. Îți voi detalia imediat acest răspuns care îți poate părea contradictoriu.


Da, există


Dacă te uiți pe Internet, găsești foarte multe bloguri sau pagini de Facebook adresate pariorilor sportivi având tema „ponturi 100% sigure”. Așadar, există oameni care propun acest subiect. Dar sunt ei onești? Această întrebare ne duce către varianta b)


Nu, nu există


Ponturile sută la sută sigure există doar în lumea virtuală, în poveștile celor care garantează câștiguri mari dacă plătești pentru ponturi. În realitate, nimeni nu îți poate da un pont care îți va aduce un profit sigur. Este la mintea cocoșului.


Cei mai mulți dintre comercianții de ponturi de pe Internet scot pe tarabă cote mari. Spun că știu ei de un aranjament și că nu are cum să nu iasă. Au informații „din interiori”. Cei care se țin de găinării cer de la câțiva euro la câteva sute. Cei care lucrează în stil mare vând un pont „tare” și la o mie de euro, sau chiar mai mult.


Șarlatanii lucrează în stil mare


Este o strategie de marketing clasică. Deviez puțin de la subiect, ca să înțelegi mai bine la ce mă refer. Am un prieten care și-a deschis un magazin cu articole sportive într-un mall din București. Într-o zi, a băgat la vânzare niște fluiere aduse din China. Le-a pus prețul 30 de lei. Nu s-a vândut niciun fluier într-o săptămână. În a opta zi, a schimbat prețul la 120 de lei. S-au vândut toate fluierele în trei zile.


Deci, preț mare = încredere, din punctul de vedere al naivilor. Dar pune-te în locul unui individ care chiar ar avea informații din interior despre un blat de tip pauză/final, cota 25.00. Să spunem că vinde pontul cu 200 de euro și găsește 20 de cumpărători. Ar însemna un profit de 4.000 de euro. Adică profitul pe care l-ar face dacă ar miza el 167 de euro pe acel bilet.


Ce ai face: ai paria 167 de euro sau ți-ai bate capul să găsești 20 de cumpărători, riscând să dai și peste vreun polițist care să te întrebe de unde ai tu informații despre un meci aranjat? Cred că este un singur răspuns la această întrebare, și anume prima variantă.


Se întâmplă ca un țepar să fie întrebat de ce nu joacă el biletul. Cele mai frecvente scuze sunt: nu am bani/ mi-au blocat contul la pariuri pentru că am câștigat prea mult/ sunt rudă cu unul dintre fotbaliști și casele de pariuri pot descoperi acest lucru. Sigur că da! Și marmota învelea ciocolata în staniol…


Nu te lua după nimic din ce vezi în paginile sau pe site-urile celor care vând ponturi. Toate materialele sunt fake-uri, de la pozele cu bilete câștigătoare până la filmulețele cu pariori ridicând mulți bani din agenții.


Îți vând un pont. Vorba vine, ți-l dau gratis. Dacă vrei să joci bilete „pauză/final”, la Excelbet găsești șansă dublă la pariurile de acest tip, gen 1/1X, 1/X2, 1/12, X/1X, X/X2, X/12, 2/1X, 2/X2, 2/12, 1X/1, 1X/X, 1X/2 ș.a.m.d.


Pune-ți mintea la contribuție și câștigă bani la pariuri găsind tu variantele câștigătoare. E sută la sută sigur că nu le dai satisfacție șmecherașilor de pe Internet.


I.G.


Articolul Ponturi 100% sigure la pariuri sportive – Există așa ceva? apare prima dată în Tulcea noastra.