Olimpiada Națională a Sportului Școlar la Șah – Etapa Județeană 

 Olimpiada Națională a Sportului Școlar la Șah – Etapa Județeană 

Credit Photo: Tulcea Noastra


 Olimpiada Națională a Sportului Școlar la Șah – Etapa Județeană


În ziua de duminică 16 februarie 2020 , de la ora 10.00 , la Școala Gimnazială I.L. Caragiale din Tulcea , Inspectoratul Școlar Județean Tulcea cu sprijinul Acs Logic Delta vor organiza etapa județeană a Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar (O.N.S.S.) la șah.

Dacă până anul trecut, ONSS la șah se desfășura pe echipe mixte, din acest an școlar competiția de șah va fi individuală, separat fete și băieți atât la gimnaziu cât și la liceu.

Elevii care vor reuși să se claseze pe locul I atât la gimnaziu cât și la liceu vor reprezenta județul Tulcea în etapa finală ce va avea loc în Ilfov și Sibiu.

De reamintit performanța istorică , de anul trecut a Școlii Gimnaziale Alexandru Ciucurencu din Tulcea, care a reușit să ajungă până în etapa finală și a obținut medalia de bronz.

Întrucât se anunță un număr record de elevi participanți în etapa județeană, iar Clubul de Șah Logic Delta, este posibil să nu reușească să asigure toate materialele de șah pentru olimpiadă, facem apel câtre sportivii Logic Delta prezenți la acestă importantă competiție să aibă asupra lor table de șah cu piese și ceas de concurs conform prevederilor metodologice ONSS.

Felicitări tuturor elevilor calificați și mult succes în etapa județeană!


Marius Sarighioleanu


Articolul  Olimpiada Națională a Sportului Școlar la Șah – Etapa Județeană  apare prima dată în Tulcea noastra.