Jandarmii au fost solicitaţi să intervină în mai multe scandaluri… de duminică

Jandarmii au fost solicitaţi să intervină în mai multe scandaluri… de duminică

Credit Photo: Tulcea Noastra


Jandarmii au fost solicitaţi să intervină cu privire la săvârşirea mai multor fapte de violenţă


În data de 16 februarie 2020,  jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au fost sesizaţi cu privire la săvârşirea mai multor fapte precum lovirea sau alte violenţe. 


În jurul orei  04:05,  patrula de ordine publică a fost sesizată prin  112 cu privire la faptul că pe strada Podgoriilor, în incinta unui restaurant, a izbucnit un conflict între mai multe persoane.         Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat mai mulţi bărbaţi care încercau să  reţină un alt bărbat care manifesta un comportament violent faţă de celelalte persoane prezente la faţa locului.  În continuarea verificărilor cu privire la cele sesizate, s-a constatat faptul că persoana reţinută până la sosirea echipajului de ordine publică, a pătruns în incinta restaurantului, unde era o petrecere cu caracter privat, fiind într-o stare avansată de ebrietate  şi a provocat scandal, agresând mai multe persoane, prin lovituri cu pumnii.  Având în vedere aspectele sesizate, precum şi constatările făcute în urma verificărilor, pe numele persoanei în cauză s-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  Loviri  sau alte violențe – faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193, alin. (1) –  Cod Penal.


În  jurul orei  18:20,  patrula de ordine publică a fost direcţionată de către dispeceratul poliţiei pe strada Victoriei, unde era semnalat un caz de violenţă domestică. Patrula de ordine publică s-a deplasat operativ la faţa locului şi a luat legătura cu apelanta care a declarat faptul că soţul său, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii în contradictoriu, a agresat-o fizic, după care suspectul i-a agresat fizic şi pe cei doi copii minori ai săi.  Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii persoanei în cauză şi întocmirea actelor de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de Loviri sau alte violențe – faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193, alin. (1) Cod Penal raportat la Violența în familie – faptă prevăzută şi pedepsită de art. 199 alin (1) –  Cod Penal.


În jurul orei  19:30,  patrula de intervenţie, în timpul executării serviciului pe strada Gavrilov Corneliu din municipiului Tulcea, s-a sesizat din oficiu în urma unui strigăt de ajutor.  În continuarea verificărilor, a fost identificată o femeie, în imediata apropiere,  care prezenta urme de violenţă la nivelul feţei şi care a declarat faptul că numitul B.D., cunoscut de către aceasta, fără motiv,  a lovit-o cu pumnul în zona feţei, ulterior fugind de la faţa locului.   Jandarmii au continuat verificările în zonă, însă persoana indicată nu a fost găsită, astfel s-a procedat la stabilirea identităţii persoanei în cauză şi întocmirea actelor de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de Loviri sau alte violențe – faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193, alin. (1) –  Cod Penal.


Reamintim cetăţenilor faptul că pot solicita ori de câte ori e nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.


Biroul de Persă al IJJ Tulcea


Articolul Jandarmii au fost solicitaţi să intervină în mai multe scandaluri… de duminică apare prima dată în Tulcea noastra.