După ce nu a pornit aparatul de taxat, un taximetrist tulcean i-a smuls portofelul clientului și și-a luat singur banii

După ce nu a pornit aparatul de taxat, un taximetrist tulcean i-a smuls portofelul clientului și și-a luat singur banii

Credit Photo: Tulcea News


Un taximetrist tulcean i-a smuls portofelul unui client și și-a luat singur banii din el, după ce acesta a refuzat să îi achite cursa pe motiv că nu a fost pornit aparatul de taxat. Pentru aplanarea conflictului a intervenit un echipaj de ordine publică a IJJ Tulcea. 


Echipa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 în cursul zilei de 16 februarie, de către un bărbat cu privire la faptul că pe strada Viticulturii din municipiu a izbucnit un conflict între două persoane.


Ajunsă la faţa locului, echipa de intervenţie a luat legătura cu apelantul, care a declarat faptul că numitul P. G., conducător taxi, pe fondul unor neînţelegeri cu privire la faptul că în urma efectuării unei curse nu a pornit aparatul de taxat şi implicit nu a emis bon fiscal, i-a smuls portofelul din mână de unde a luat suma de 10 lei. Ulterior, conducătorul de taxi i-a înapoiat apelantului 3 lei împreună cu portofelul acestuia, considerând cursa achitată.


Având în vedere aspectele sesizate, precum şi constatările făcute în urma verificărilor, pe numele persoanei în cauză s-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de Furt, acestea fiind înaintate polițiștilor tulceni pentru întocmirea dosarului penal.