VIDEO – Tânăra dispărută a fost răpită şi sechestrată trei zile. Clipe de groază trăite să Mihaela! Acum e în familie, speriată dar …vie!

VIDEO – Tânăra dispărută a fost răpită şi sechestrată trei zile. Clipe de groază trăite să Mihaela! Acum e în familie, speriată dar …vie!

Credit Photo: Tulcea Noastra


Tânăra dispărută a fost răpită şi sechestrată trei zile. Clipe de groază trăite să Mihaela! Acum e în familie, speriată dar …vie!


EXCLUSIVITATE! Atenție, știre cu puternic impact emoțional!


Sâmbătă seara în jurul orei 21.00, fata dispărută de 3 zile, a apărut din senin, la poarta Tulco, aruncată dintr-o maşină. Familia şi prietenii care o căutau a venit cu sufletul la gură. Imediat au fost alertate forţele de intervenţie şi tânăra a ajuns la spital, cu echipaje de poliţie în urma ei. Într-o stare de slăbiciune avansată, nemâncata şi însetată…dar întreagă, fata a spus că a fost răpită şi sechestrată. Iată povestea, aflată de la persoane foarte apropiate tinerei, care au participat la audieri şi au vorbit cu fata după ce a fost eliberată.


Miercuri seara, în jurul orei 21.00, fata se afla în părculețul de pe strada Grădinarilor, cu prietene apropiate ca vârstă.  Vorbise la telefon cu mama ei şi plecase către casă. La un moment dat, lângă ea a apărut o maşină care a oprit, au coborât două persoane şi au luat-o pe sus, au băgat-o cu forţa pe bancheta din spate şi au pornit în viteză.

Din şoc, tânăra nu îşi mai aminteşte prea multe, dar spune că după ceva timp, răpitorii au abandonat-o într-o pădure. A stat acolo toată noaptea, nu știe cât, tremurând de frig şi speriată. Dimineaţa, răpitorii au venit şi au dus-o într-o casă, lăsând-o pe jos într-o cameră goală. Fata a povestit că a fost plimbată joi, vineri şi sâmbătă la patru case, de către bărbaţi îmbrăcaţi în negru, cu fețele acoperite, care i-au spus că “dacă e cuminte nu va păţi nimic”. Nu poate spune unde a fost dusă, pentru că mereu era legată la ochi şi dirijată până la maşină şi de la maşină în camerele unde a stat închisă.

Pe parcursul sechestrării, fata nu a primit decât apă, cu porţia, dar nu a fost lovită sau agresată în vreun fel.

În urma investigaţiilor proprii întreprinse de prieteni şi familie, se pare că fata fusese răpită de un grup infracţional implicat în trafic de carne vie. Un apropiat al tinerei, priceput în chestiuni tehnice, a spus oamenilor legii că reuşise chiar înainte să apară tânăra, să urmărească telefonul acesteia. În cele trei zile fata fusese plimbată în case de pe străzile Carierei, Elizeului şi Mahmudiei.

Poliţişti şi jandarmi au descins la aceste adrese şi au condus la poliţie persoane suspecte, dar, ancheta fiind în derulare, nu am putut afla foarte multe detalii.

Surse apropiate tinerei ne-au spus că fata a fost ameninţată şi sfătuită să nu vorbească. Este foarte speriată şi încă se află sub şoc. Fiind bolnavă cronică, ea a fost privată de tratament şi putea intra oricând în colaps.


Poliţiştii urmăresc îndeaproape toate pistele şi deja au început lucrarea penală în acest caz.

Important este faptul că tânăra trăieşte, este întreagă şi nu a fost bătută sau violată. Nu înţelegem logica răpirii, dar, cu siguranţă, oamenii legii vor reuşi să facă în curând lumină în acest caz încâlcit. Mai jos aveți câteva secvențe de la descinderea forțelor la una dintre locațiile în care fata a fost sechestrată.



Pentru a vă conecta la  cele mai interesante știri, vă invităm să vă înscrieți pe pagina de YouTube a ziarului Tulcea Noastră. Astfel, veți fi mai aproape de cele mai noi evenimente petrecute în Tulcea.


Articolul VIDEO – Tânăra dispărută a fost răpită şi sechestrată trei zile. Clipe de groază trăite să Mihaela! Acum e în familie, speriată dar …vie! apare prima dată în Tulcea noastra.