A lovit o fetiță cu mașina, pe trecere… și a fugit! Toată poliția îl caută!

A lovit o fetiță cu mașina, pe trecere… și a fugit! Toată poliția îl caută!

Credit Photo: Tulcea Noastra


A lovit o fetiță cu mașina, pe trecere… și a fugit! Toată poliția îl caută!


În această seară în jurul orei 19.00, pe trecerea de pietoni de pe strada Isaccei, în zona morii, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui copil!

O fetiţă de 14 ani se angajase în traversarea regulamentară a străzii, pe marcaj, când a fost surprinsă şi lovită de un conducător auto care, în loc să oprească, a părăsit în viteză locul accidentului. Ambulanţa din imagine a preluat fetiţa şi au dus-o la UPU pentru investigaţii medicale. Toţi poliţiştii de la Biroul Rutier îl caută pe laşul care a lovit copilul pe trecerea de pietoni şi a fugit, fără să îi pese dacă mai trăieşte sau nu. Poliţiştii ştiu numărul de înmatriculare al autoturismului şi este doar o chestie de timp până îl vor prinde pe autor, care se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.


UPDATE – ora 20.00


De la șeful Biroului Rutier, scs. Ilie Marian, am aflat că autoturismul implicat în accident a fost descoperit de către polițiști. În scurt timp sperăm să vă putem oferi și date despre făptuitor. Vă reamintim totodată că în urmă cu nici două luni, un om își pierdea viața exact în același loc, lovit de un șofer beat, care a fugit de la locul faptei, la fel ca cel de acum o oră!


UPDATE – ora 20.45


Autorul accidentului este tulcean, are 38 de ani și în urma testării cu aparatul etilotest a fost înregistrată valoarea de 0,73 la mie ml. alcool pur în aerul expirat, lucru care va cântări foarte greu în fața judecătorilor.


Foto – Floriana G.


Articolul A lovit o fetiță cu mașina, pe trecere… și a fugit! Toată poliția îl caută! apare prima dată în Tulcea noastra.