O adolescentă a fost accidentată pe o trecere de pietoni din municipiul Tulcea de un șofer beat care a fugit apoi

O adolescentă a fost accidentată pe o trecere de pietoni din municipiul Tulcea de un șofer beat care a fugit apoi

Credit Photo: Tulcea News


Un individ beata accidentat un pieton în municipiul Tulcea iar apoi a fugit de la locul faptei. A fost identificat la scurt timp de către polițiștii tulceni care au întocmit un dosar penal pe numele său.


Accidentul rutier a fost înregistrat în seara zilei de 9 februarie când, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Isaccei, din municipiu, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, a accidentat o adolescentă de 14 ani, din Tulcea, care se angajase în traversarea străzii, în mod regulamentar, pe trecerea pentru pietoni.


După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, iar victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital.


Șoferul fugar a fost identificat la scurt timp de către polițiști. Acesta poseda permis de conducere, însă la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența băuturilor alcoolice.