Ora 13 – Drumurile naţionale şi judeţene rămân închise!

Ora 13 – Drumurile naţionale şi judeţene rămân închise!

Credit Photo: Tulcea Noastra



Ora 13.00 – Drumurile naţionale şi judeţene rămân închise!


“Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât ca toate drumurile din judeţul Tulcea să rămână închise!” – transmite prefectul Cristian Iordan.

De la ora 13.00, vremea dă semne de liniştire, iar codul portocaliu a devenit galben. Precipitaţiile s-au redus cantitativ, dar vântul bate cu viteze între 45 şi 55 km/h, fapt ce duce la viscolirea zăpezii și scăderea vizibilității.

La ora 15.00, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă va analiza situaţia din întregul judeţ şi va da un nou comunicat.

Vom reveni!


UPDATE – 13.45


Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică COD GALBEN pentru perioada 06.02 ora 13:00 – 06.02 ora 18:00. Sunt prognozate intensificări ale vântului, zăpadă spulberată.

Vântul va mai prezenta intensificări în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și estul Munteniei, cu viteze de 55…60 km/h, iar în Carpații Meridionali și de Curbură, precum și pe litoral peste 70 km/h, spulberând zăpada. Va mai ninge slab în extremitatea de sud-est a țării.


STAREA DRUMURILOR

La data de 06.02.2020, ora 13:00, se menţine închiderea temporară a circulaţiei autovehiculelor pe toate drumurile naţionale şi judeţene, dar se acționează cu 25 utilaje aparținând Drumurilor Naționale și 10 utilaje aparținând Drumurilor Județene. Măsura va fi menținută până la eliminarea riscurilor de accidente, înzăpeziri și blocaje.


PERSOANE BLOCATE PE DRUMURI:

– 1 persoană blocată într-un autoturism Văcăreni – Luncavița –au intervenit utilajele de la Drumuri Naționale

– 2 autoturisme blocate la km. 3-4 – DJ 222C – Malcoci – deblocate de utilajele de la Drumuri Județene

– 2 persoane blocate într-un autoturism Turcoaia – deblocate de utilajele de la Drumuri Naționale.

– 3 persoane blocate în 2 autoturisme – între Sulina – C.A. Rosetti – Intervine S.V.S.U. – C.A. Rosetti.

– 1 persoană blocată într-un autoturism între Cerna spre Măcin – o persoană blocată într-un autoturism


53 de localități fără energie electrică Vasile Alecsandri Stejaru Neatârnarea Făgăraşu Nou Sarighiol de Deal Topolog I.C. Brătianu Smîrdan Sâmbăta Nouă Cerbu Dăeni Războieni Iulia Izvoarele Alba Baia – partial Panduru Beidaud Turcoaia – parţial Măgurele Dorobanţu Fântâna Oilor Crişan Ciucurova Greci Hamcearca Horia Mahmudia Mihail Kogălniceanu Murighiol Nalbant Ostrov Sf. Gheorghe Sulina Peceneaga Cerna Frecăţei Jijila Măcin Maliuc Pardina Mila 23 Caraorman C.A.Rosetti Letea Periprava Sfiştofca Plopu Dunăvăţu de Jos Dunăvăţu de Sus Uzlina Tudor Vladimirescu Chilia Veche


CAZURI MEDICALE:

Lunca – o persoană de sex masculin, vârsta de 30 de ani – durere toracică și dispnee – asistență medicală – Intervine – Intervine – șenilata de la D.J. și o ambulanță S.A.J. Babadag;

Spitalul Orășenesc Măcin – solictă transfer U.P.U. Brăila pentru un pacient de 70 de ani, sex feminin cu hemoragie digestivă superioară – Intervine – 1 ambulanță S.A.J.

Intersecția Carcaliu – D.N. – 1 copil, de o lună, cu febră – Intervine – 1 ambulanță S.A.J.


DEGAJARI ARBORI

Tulcea, str. 1848 – Creangă cazută pe cablu electric – a intervenit 1 Detașamentul Tulcea cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă


Articolul Ora 13 – Drumurile naţionale şi judeţene rămân închise! apare prima dată în Tulcea noastra.