Maşina răsturnată pe câmp, spre Agighiol. Nimeni nu știe nimic!

Maşina răsturnată pe câmp, spre Agighiol. Nimeni nu știe nimic!

Credit Photo: Tulcea Noastra


Maşina răsturnată pe câmp, spre Agighiol. Nimeni nu știe nimic!


Azi în jurul orei 16.30, un autoturism marca Mercedes cu numere de înmatriculare străine a ieşit în decor şi s-a răsturnat pe câmp, pe drumul judeţean 222 Tulcea – Agighiol. Martorii care au zărit maşina răsturnată ne-a spus că în autoturism nu era nimeni, dar în jurul maşinii se vedeau urme clare de sânge, ceea ce înseamnă că măcar o persoană a fost rănită.

Surse din poliţie ne-au spus că accidentul a fost soldat doar cu pagube materiale, aşa că nu au fost întocmite documente premergătoare cercetării penale.

Totuşi…După urmele lăsate, maşina a venit cu viteză destul de mare şi nu a mai putut fi redresată. În loc să urmeze drumul în curbă, s-a dus direct în câmp şi s-a răsturnat. Accidentul s-a produs foarte aproape de locul în care, săptămâna trecută, un tânăr din Sarichioi de doar 25 de ani, şi-a pierdut viaţa, iar o fată de 19 ani a fost grav rănită.

Evenimentul în sine ridică multe semne de întrebare, dar lăsăm întâietate poliţiştilor. Ei vor stabili cine a condus, dacă cel care a condus consumase “ceva” înainte…sau nu, de unde erau acele pete destul de mari…de sânge, etc. Să nu uităm că în acea zonă, foarte mulţi oameni şi-au pierdut viaţa sau au fost grav răniţi. Bine că, de data asta, nu a mai murit nimeni!



 


Articolul Maşina răsturnată pe câmp, spre Agighiol. Nimeni nu știe nimic! apare prima dată în Tulcea noastra.