FOTO S-au întrerupt cursurile la școlile din tot județul Tulcea, chiar și în municipiu. Sunt drumuri închise și mașini blocate în zăpadă

FOTO S-au întrerupt cursurile la școlile din tot județul Tulcea, chiar și în municipiu. Sunt drumuri închise și mașini blocate în zăpadă

Credit Photo: Tulcea News


O ultimă decizie a Comitetului pentru Situații de Urgență  luată în dimineața a de 6 februarie a fost întreruperea procesului de învățământ în tot județul, inclusiv în municipiul Tulcea, având în vedere evoluția fenomenelor meteorologice.


În noaptea de 5 spre 6 februarie, din pricina manifestării fenomenelor meteorologice, s-a intervenit pentru deszăpezirea unui număr de 4 vehicule și degajarea a 4 copaci, care au avariat 6 autoturisme. Din informațiile pe care le deținem, un număr de 43 de localități nu sunt alimentate cu tensiune.


ISU Delta Tulcea a primit o autspeciala de Transport Personal și Victime Multiple trimisă în sprijin de la ISU B-IF și o autofreză de la ISU Iași.


Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru degajarea unui copac căzut la ieșirea din municipiul Tulcea către Agighiol. Copacul are o lungime de aproximativ 25 de metri. Pentru eliberarea drumului intervin 6 pompieri cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 autospecială de primă intervenție și comandă.


De asemenea, o autocisternă a fost blocată între localitățile Niculițel și Somova, pe DN22 și un autotren gol, între localitățile Măcin – Cerna pe DN22D.


Potrivit DRDP, starea drumurilor în dimineața de 6 februarie este următoarea:



  • DN 22, DN 22D, DN 22E – 2-5 cm,

  • DN 22A km 3+000 – 12+000 – 20-30 cm zăpadă

  • km 12+000 – 30+000 si 0+000 – 3+000 – 3-6 cm zăpadă,

  • km 30+000 – 64+603 – 5-10 cm zăpadă,

  • DN 22F – 5-6 cm zăpada, DN ;


UPDATE h 8.40


Se menține închiderea temporară a circulației autovehiculelor pe toate drumurile naționale și județene până la restabilirea situației.


UPDATE h 9.10


Având în vedere situația meteorologică actuală, se menține închiderea temporară a tuturor sectoarelor de drum naționale și județene de pe raza județului Tulcea. Conform informării E-DISTRIBUTIE DOBROGEA, la această oră, 69 de localități din județul Tulcea nu sunt alimentate cu energie electrică