66 de localități nu au curent! Toate drumurile rămân închise! Vânt și ninsori pînă diseară…cel puțin!

66 de localități nu au curent! Toate drumurile rămân închise! Vânt și ninsori pînă diseară…cel puțin!

Credit Photo: Tulcea Noastra


66 de localități nu au curent! Toate drumurile rămân închise! Vânt și ninsori pînă diseară…cel puțin!


La nivelul județlui Tulcea, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a decis ca în perioada codului portocaliu, drumurile naționale şi judeţene să rămână închise pentru toate categoriile de vehicule, cu excepţia celor de intervenţie. Deocamdată, codul portocaliu este în vigoare până la ora 13, dar se poate extinde. Meteorologii anunţa precipitaţii sub formă de ninsori şi vânt puternic, pe toată durata zilei. În afara localităților, vizibilitatea este aproape zero!

În vederea remedierii lipsei furnizării energiei electrice la cele 66 de localități se intervine cu 13 echipaje ale distribuitorului de energie electrică.

În acest moment patru autoturisme sunt blocate: două la Malcoci, unu la Văcăreni şi unu la Izvoarele.

Un convoi compus din un utilaj al Drumurilor Naționale, o ambulanță SAJ și o autospecială de muncă operativă cu șenilată se deplasează pentru a prelua o femeie de 70 de ani din localitatea Carcaliu. O altă femeie de 66 de ani, a fost preluată de echipajul SMURD Măcin și transportată la unitatea spitalicească din Măcin.

Detașamentul de pompieri Tulcea intervine pentru înlăturarea unui copac căzut peste autoturisme în municipiul Tulcea. Se intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 pompieri.


UPDATE – ACTUALIZARE ora 11.00


PERSOANE BLOCATE PE DRUMURI:

– persoană blocată între Carcaliu şi Măcin, intervine şenilata şi Dacia Duster de la Secţia de Pompieri Măcin.

– 2 persoane blocate la Malcoci DJ 222C, km 2-4, intervine D.J.

– 2 persoane blocate într-un autoturism Turcoaia, intervine D.N. cu o lamă de dezăpezire.


STAREA DRUMURILOR

La data de 06.02.2020, se menţine închiderea temporară a circulaţiei autovehiculelor pe toate drumurile naţionale şi judeţene.


65 de localități fără energie electrică


CAZURI MEDICALE:

Carcaliu – o persoană de sex feminin, vârsta de 70 de ani – asistență medicală – Intervine – șenilata de la Secția Măcin, Duster de la Secția Măcin, o ambulanță S.A.J. și lama de la D.N. – Persoana a fost transportată la unitatea spitalicească din Măcin;

Jijila – o persoană de sex feminin, vârsta de 66 de ani – asistență medicală – transportată la unitatea spitalicească Măcin;

Mineri – o personă de sex feminin, vârsta 21 de ani – asistență medicală – intervine SMURD Tulcea – persoana a fost transportată la Spitalul Județean Tulcea;

Mineri – o femeie gravidă (12 săptămâni) în vârstă de 35 de ani – traumatism cranio-cerebral – intervine SMURD Tulcea – persoana a fost transportată la Spitalul Județean Tulcea.


DEGAJARI ARBORI

3 copaci au afectat 3 autoturisme în municipiul Tulcea


SITUAȚIA UTILAJELOR DE DESZĂPEZIRE :

D.N. – 17 de utilaje

D.J. – 15 utilaje


Articolul 66 de localități nu au curent! Toate drumurile rămân închise! Vânt și ninsori pînă diseară…cel puțin! apare prima dată în Tulcea noastra.