Toate drumurile sunt închise! 44 de localități nu au curent! Intrăm în cod portocaliu

Toate drumurile sunt închise! 44 de localități nu au curent! Intrăm în cod portocaliu

Credit Photo: Tulcea Noastra


Până la această oră, din pricina manifestării fenomenelor meteorologice, s-a intervenit pentru deszăpezirea unui număr de patru vehicule și degajarea a patru copaci, care au avariat şase autoturisme. Din informațiile pe care le deținem, un număr de 44 de localități nu sunt alimentate cu tensiune.


Secţia de Drumuri NationaleTulcea precizează că în această noapte s-a patrulat cu 30 autoutilaje pe DN 22, 22A, 22D, 22H, 22E, 22F şi s-au răspândit 91 tone sare.


În perioada 6 februarie, ora 08:00 – 6 februarie, ora 12:00, meteorologii anunţa ieşirea de sub codul roşu şi intrarea în codul portocaliu de vreme severă

Fenomene vizate: intensificări susținute ale vântului, ninsoare viscolită și spulberată

Zone afectate: conform textului și hărții

În estul Munteniei, sudul Moldovei și în Dobrogea vântul va continua să prezinte intensificări susținute cu rafale de 70…80 km/h, iar în Carpații Meridionali și de Curbură peste 80…90 km/h viscolind și spulberând ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.


Conform Infotrafic, la nivelul județelor Buzău, Brăila, Ialomița și Tulcea, toate drumurile naţionale şi judeţene rămân închise și este foarte posibil ca această măsură să fie prelungită și după ora 8.00. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a decis ca în perioada codului roşu, intervalul orar 22.00-08.00 drumurile naționale şi judeţene să fie închise pentru toate categoriile de vehicule, cu excepţia celor de intervenţie.


Foto – Facebook – Claudia Hotnog


Articolul Toate drumurile sunt închise! 44 de localități nu au curent! Intrăm în cod portocaliu apare prima dată în Tulcea noastra.