Încă un pieton accidentat pe trecere, pe Isaccei

Încă un pieton accidentat pe trecere, pe Isaccei

Credit Photo: Tulcea Noastra


Încă un pieton accidentat pe trecere, pe Isaccei


În această dimineaţă la ora 9.30, încă o persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe strada Isaccei, pe trecerea de pietoni din dreptul Sălii Polivalente.

Din nefericire, este cel de-al treilea eveniment rutier produs în ultimele zile pe strada Isaccei, în urma căruia o persoană este rănită. O femeie de 28 de ani a fost luată pe sus de un autoturism al cărui șofer nu a fost suficient de atent. Femeia, cu un traumatism toracico-abdominal a fost luată de o ambulanță și dusă la spital pentru investigații, fiind stabilizată de către personalul de pe ambulanță.

Nu neg faptul că există o mare majoritate a pietonilor care se aruncă efectiv pe trecerea de pietoni, ca şi cum această i-ar proteja de accidente, dar… conform legii, în zonele marcate şi destinate trecerii pietonilor, toţi conducătorii auto au OBLIGAŢIA de a încetini şi a acorda prioritate celor care traversează.

În urma evenimentului de azi, un om a ajuns la spital şi un conducător auto se va alege cu sosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Toate acestea puteau fi evitate, dacă ar fi fost o secundă de atenţie…

Vom reveni cu date oficiale atunci când autorităţile le vor pune la dispoziţie.

Foto – Facebook – Robert Năstase


Articolul Încă un pieton accidentat pe trecere, pe Isaccei apare prima dată în Tulcea noastra.