Bărbat bătut cu bâtele şi călcat în picioare de un om influent din Nalbant și ciobanii lui

Bărbat bătut cu bâtele şi călcat în picioare de un om influent din Nalbant și ciobanii lui

Credit Photo: Tulcea Noastra


Bărbat bătut cu bâtele şi călcat în picioare, de un om influent din Nalbant și ciobanii lui


Luni dimineaţa în jurul orei 10.00, un bărbat de 35 de ani, din Nalbant, îşi păştea cârdul de oi şi capre, vreo 30 la număr, la ieşirea din sat, către Bălcescu. Din senin, de el s-a apropiat un SUV, din care a coborât un individ din localitate, care a început să îl înjure şi să îl ameninţe că îl omoară dacă nu pleacă cu oile de acolo.

Omul a ripostat verbal şi i-a explicat agresorului că are acordul proprietarului terenului să îşi pască acolo animalele, lucru care l-a înfuriat şi mai tare pe agresor şi a început să îl lovească şi mai cu foc. La un moment dat, obosit, agresorul s-a urcat în maşină şi a plecat, nu înainte de a-şi impulsiona trei ciobani să îl calce în picioare pe bărbat. Aceştia au tăbărât pe bietul om cu pumnii, cu picioarele şi cu bâtele, până l-au lăsat lat, “ca să îi fie învăţătură de minte!”

Din declaraţiile celui bătut am aflat că agresorul este un om foarte influent în sat şi nimeni nu are curajul să îi spună ceva, pentru că este foarte răzbunător şi “are pile sus puse”!

Acesta este cunoscut comunităţii locale şi nu numai , după ce a fost acuzat de DNA de “lucrături” financiare cu fonduri de la APIA, obţinând pe nedrept foarte mulţi bani europeni.


Iată ce spune cel bătut, despre agresor: “Nu e prima oară când mă bate. Acum câţiva ani a şi tras cu armă după mine. Atunci i-au confiscat poliţiştii arma. Şi acum două săptămâni m-a bătut, până m-a lăsat fără suflare. Azi, după ce m-a călcat în picioare, a pus trei ciobani de-ai lui să mă bată cu bâtele. Are ciobani din Moldova, fără acte… pe ăştia i-a pus să mă rupă cu bătaia. De mai multe ori m-a amenințat cumoarte și îl văd în stare să o facă. Îmi spune ca mă omoară și nu pățește nimic, că el cunoaște pe toată lumea și scapă”.


Omul, bătut şi speriat, are de gând să meargă de acesta dată să îşi caute dreptatea la legiuitor. Azi a depus plângere penală şi a fost şi la medicul legist, pentru certificat medico-legal.

A apelat la ajutorul presei, pentru că lumea şi autorităţile să vadă ce se întâmplă şi să se ia măsuri! Noi, am apelat la poliţişti, care ne-au transmis că în cursul zilei de ieri s-a început o anchetă în acest sens şi a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violențe.

Vom urmări cursul anchetei şi vă vom ţine la curent cu mersul evenimentelor, iar pe cel bătut cu atâta ură, îl asigurăm că vom fi foarte aproape de caz şi nimeni nu va risca să facă ceva ilegal, în beneficiul infractorilor, aşa cum ne-a asigurat şi pe noi, la rându-i, comanda instituţiei MAI.


Articolul Bărbat bătut cu bâtele şi călcat în picioare de un om influent din Nalbant și ciobanii lui apare prima dată în Tulcea noastra.