Trei mucoşi bătăuşi au agresat o tânără, pentru că aceasta nu le-a răspuns la avansurile bădărăneşti

Trei mucoşi bătăuşi au agresat o tânără, pentru că aceasta nu le-a răspuns la avansurile bădărăneşti

Credit Photo: Tulcea Noastra


Trei mucoşi bătăuşi au agresat o tânără, pentru că aceasta nu le-a răspuns la avansurile bădărăneşti


– fata şi-a scos certificat medico-legal şi este hotărâtă să îşi găsească dreptatea în fața oamenilor legii!

– poliţiştii îi caută pe cei trei tineri “curajoşi” şi au întocmit deja un dosar penal! E doar o chestiune de timp până vor fi identificați.


Sâmbătă seara, în jurul orei 21.00, pe strada Isaccei, aproape de Piaţa Veche, o tânără a fost agresată de către trei derbedei, după care a fost lovită cu pumnul în plină figură. Când fata a sunat la poliţie, mucoşii bătăuşi au dat bir cu fugiţii. Iată ce ne-a scris victima:


“În urma unui incident petrecut aseară pe stradă Isaccei în jurul orei 21:00, am trăit o întâmplare care ne-a marcat. Era o oră destul de rezonabilă pentru două fete, să meargă singure pe o stradă destul de populată. Trei tineri mergeau spre noi. Acești trei tineri au agresat-o pe prietena mea, dându-i o palmă în zona posteriorului. Aceasta s-a întors și s-a dus la individ cerându-i explicații. Acest băiat s-a întors și i-a dat un pumn în zona feței, iar prietena mea a căzut pe jos. Eu m-am întors ca să mă duc la acel băiat, dar acesta a fugit, dar a rămas un prieten de-al lui care a început să-și ceară scuze, iar când au auzit că voi contacta poliția… au fugit toți trei. Poliția a ajuns la fața locului după aproximativ zece minute.

După ce a ajuns poliția am urcat în mașină și am dat două ture pe unde se presupunea că băieții (care păreau în jur de 17-18-19 ani) au fugit. Am ajuns la poliție și am stat în jur de două ore ca să se întocmească un proces verbal. Ni s-a spus că se vor uita pe camerele din zonă.

Sunt o fată de 17 ani și nu mi se pare normal să-mi fie frică să merg pe stradă la ora 21:00. Țin să menționez că înainte de acest incident, pe mine și pe prietena mea ne-au mai claxonat două mașini și alți doi ne fluierau.

În timpul incidentului a mai trecut un bărbat destul de solid și nu s-a băgat deloc, a trecut pe lângă noi ca și cum nu s-a întâmplat nimic sau totul era perfect normal. Ignoranța aceasta m-a lăsat cu un gust amar și mi s-a părut deplasat, având în vedere că era cu soția sa și cu copilul. Vreau să întreb băieții care se cred “șmecherași” de ce se simt atât de superiori și atât de bine când agresează fete pe stradă, pentru că nu e nimic “cool” în a face chestiile astea.

Se va întocmi o plângere și certificat medico-legal.

În continuare vă las aceste poze să înțelegeți ce se întâmplă în acest oraș și vreau ca oamenii, părinții să se gândească ce-ar fi făcut ei dacă erau soțiile lor, iubitele, surorile sau chiar copii lor. Este total inadmisibil să se întâmple chestiile astea indiferent de oră iar fetele indiferent de vârstă sunt puse în pericol de acești “melteni” pe străzi circulate, iar nimeni să nu acționeze.”


Poliţiştii au un dosar în lucru în acest caz, pentru loviri şi alte violențe. După strângerea tuturor probelor, cei trei nemernici vor fi depistaţi şi cercetaţi penal. Ideea e că astfel de situaţii se întâmplă zilnic, într-un oraş în care, poliţia locală există… dar lipseşte cu desăvârşire de pe străzi, iar poliţia naţională şi jandarmeria fac eforturi mari pentru a asigura liniştea şi ordinea publică, din cauza lipsei acute de oameni!

Cazul acestei fete este doar unul dintre zecile de cazuri petrecute în fiecare săptămână pe raza municipiului. Cele mai multe rămân ne-reclamate, din teamă sau din alte considerente! Încotro această societate, dragi tulceni? Vom ajunge să ne facem dreptate singuri?


PS: Oricine poate da detalii despre identitatea agresorilor, o poate face prin e-mail, la adresa contact@tulceanoastra.ro sau prin mesaj privat pe platformele de socializare. Confidențialitatea este GARANTATĂ!Articolul Trei mucoşi bătăuşi au agresat o tânără, pentru că aceasta nu le-a răspuns la avansurile bădărăneşti apare prima dată în Tulcea noastra.