Beat şi fără permis, a scăpat cu zile şi a fugit după ce s-a dat peste cap cu maşina

Beat şi fără permis, a scăpat cu zile şi a fugit după ce s-a dat peste cap cu maşina

Credit Photo: Tulcea Noastra


Beat şi fără permis, a scăpat cu zile şi a fugit după ce s-a dat peste cap cu maşina


Duminică dimineaţa în jurul 5.00, un tânăr de 20 de ani, în timp ce se îndrepta spre municipiul dinspre Malcoci la volanul unui autoturism, a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit în câmp, dându-se de câteva ori peste cap.

Pentru că cel aflat la volan era băut, s-a speriat şi a fugit de la locul accidentului, după care a ajuns la părinţii săi care locuiesc în cartierul Vest.

În jurul orei 7.30, acesta s-a prezentat la spital cu dureri şi traume după accident. Spitalul a anunţat poliţia iar subofiţerii de la Biroul Rutier au ajuns la UPU, unde l-au testat cu aparatul etilotest, de unde a reieşit o alcoolemie de 0, 30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De reţinut faptul că de la producerea accidentului şi până la momentul recoltării, trecuseră trei ore, timp în care tânărul putea să mănânce şi să bea lichide, pentru a-şi scădea alcoolemia.

Autoturismul făcut zob aparţine părinţilor tânărului, dar nu se ştie dacă acesta l-a furat sau i-a fost încredinţat cu bună ştiinţă. Dacă l-a furat, mai adaugă o infracțiune lângă celelalte. Dacă i s-a încredințat, cel care a făcut gestul inconștient se va alege cu dosar penal la rândul său.

Ce ştiu poliţiştii 100% este că tânărul nu are permis de conducere, era beat şi a părăsit şi locul evenimentului, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal pentru cumul de infracţiuni.


 


Articolul Beat şi fără permis, a scăpat cu zile şi a fugit după ce s-a dat peste cap cu maşina apare prima dată în Tulcea noastra.