Angajaţii primăriei rămân cu sporul de 15% pentru condiţii grele de muncă! Sîc!

Angajaţii primăriei rămân cu sporul de 15% pentru condiţii grele de muncă! Sîc!

Credit Photo: Tulcea Noastra


Angajaţii primăriei rămân cu sporul de 15% pentru condiţii grele de muncă! Sîc!


Cu toate că primarul Hogea anunţase că banii pentru această re-subvenționare a agentului termic vor veni şi din tăierea sporului de 15% pentru condiţii grele de muncă, spor de care beneficiază toţi angajaţii Primăriei Tulcea, acest lucru nu s-a întâmplat! Aceştia vor lua în continuare acel spor de 15% pentru condiţii grele de muncă, chiar dacă acest fapt se datorează doar voinţei primarului, nefiind adoptată nici o Hotărâre de Consiliu Local în acest sens.

Această măsură a fost adoptată atunci când salariile în primărie erau mici şi foarte mici, ca o formă de ajutor pentru cei din instituţie, dar nu a fost retrasă nici până în momentul de faţă, chiar dacă salariile au crescut la maximul permis de lege.

Ştim că vine campania electorală, domnule primar Constantin Hogea, dar la salarii deja nesimţite, să mai adăugaţi încă 15% pentru “MUNCA GREA” pe care o prestează cei mai mulţi subordonaţi ai dumneavoastră, mi se pare deja o sfidare a tulcenilor şi a legilor elementare de bun simţ!

Pe link-ul de mai jos puteţi vedea salariile de care beneficiază toţi angajaţii Primăriei Tulcea, şi lista tuturor funcţiilor din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului

https://www.primariatulcea.ro/wp-content/uploads/2019/09/Transparenta-30.09.2019.pdf


Articolul Angajaţii primăriei rămân cu sporul de 15% pentru condiţii grele de muncă! Sîc! apare prima dată în Tulcea noastra.