Pe modelul nea’ Nicu -“Vă mai dau 100 de lei la pensie”, gigacaloria a scăzut cu 100 de lei

Pe modelul nea’ Nicu -“Vă mai dau 100 de lei la pensie”, gigacaloria a scăzut cu 100 de lei

Credit Photo: Tulcea Noastra


Pe modelul nea’ Nicu -“Vă mai dau 100 de lei la pensie”, gigacaloria a scăzut cu 100 de lei


În an electoral, început cu scumpiri în masă la apă, gunoi şi agent termic, cu lume protestând în Piaţa Civică, iată că executivul oraşului da semn că îşi revine. În şedinţa de azi a Consiliului Local Tulcea, a fost aprobată hotărârea prin care preţul gigacaloriei scade cu 100 de lei, adică de la 365 se reduce la 265, prin votul tuturor consilierilor locali, indiferent de culoarea politică.

În teorie, facturile pentru luna februarie la căldură şi apă caldă vor fi mai mici cu 200-300 de lei/unitate locativă, diferenţa făcând-o suprafaţa încălzită în număr de metri cubi.

Această mişcare strategică a primarului Hogea şi a consilierilor locali a venit după ce câteva sute de tulceni au protestat împotriva scumpirilor! După presiunea străzii sau nu, cei care vor beneficia de efectele acestei hotărâri sunt cetăţenii clienţi ai Energoterm. Despre ceilalţi tulceni, care se încălzesc cu lemn, peteti, gaze, energie sau alte metode, nu a pomenit nimeni, nimic!

Dacă beneficiarii Energoterm sunt acum parţial mulţumiţi, ne întrebăm ce vor face consilierii în frunte cu primarul, dacă tulcenii care apelează la alte metode de încălzire, vor ieşi în stradă?

Dacă tot e campanie electorală, de ce să nu beneficieze toţi, în mod egal?


Găselnița executivului seamănă foarte mult cu anunțul răposatului Nicolae Ceaușescu, din data de 22 decembrie 1989, când anunța printre huiduielile românilor ieșiți în piață ca le mai dă 100 de lei la pensie și să stea liniștiți la locurile lor! O simți Hogea ceva?


Articolul Pe modelul nea’ Nicu -“Vă mai dau 100 de lei la pensie”, gigacaloria a scăzut cu 100 de lei apare prima dată în Tulcea noastra.