Victor Ponta la Tulcea: “Ţara nu este guvernată! Orban nu poate, nu ştie şi nu vrea!” (VIDEO)

Credit Photo: Tulcea Noastra


Victor Ponta la Tulcea: “Ţara nu este guvernată! Orban nu poate, nu ştie şi nu vrea!”


În cursul zilei de azi, liderul Pro România, Victor Ponta, s-a aflat la Tulcea într-o vizită de informare. În prima parte a vizitei, domnia sa a avut întâlniri cu primarul Constantin Hogea şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Teodorescu, iar a doua parte şi-a rezervat-o întâlnirii cu presa locală, într-o conferinţă de presă organizată la sediul filialei tulcene, alături de coordonatorul Ştefana Zibileanu.

“Am venit la Tulcea pentru a lua pulsul local, dar şi pentru a avea discuţii cu liderii din zonă, pentru că urmează alegeri importante pentru toţi.

Bazându-ne pe rezultatele Pro România de la alegerile europarlamentare, unde am obţinut un scor bun, ne-am propus să ne autodepăşim şi să creştem cât de mult putem.” a spus Ponta.

În discuţiile sale, acesta a criticat cu argumente politica liberală, dar şi pe foştii colegi din PSD, spunând că “acum, PNL este un fel de PSD. Fac aceleaşi greşeli, ba chiar mai mari şi, cel mai negru scenariu s-a adeverit. Ţara nu este guvernată! Orban nu poate, nu ştie şi nu vrea! Suntem deja la începutul unei crize majore, mascată artificial de împrumuturi costisitoare şi războaie politice, care fac rău cetăţeanului” a mai spus fostul premier.

Ştefana Zibileanu, cu toate că încă nu a fost numită oficial candidat al partidului in cursa electorală pentru primărie, a spus la rândul său că ” Am coagulat în jurul nostru o echipă de oameni implicaţi, care ştiu ce au de făcut. trebuie să ne întărim, să ne consolidăm atât în municipiu cât şi în judeţ. Sunt convinsă că vom reuşi să câştigăm câteva primării şi destui de mulţi consilieri locali, pentru a reuşi să schimbăm în primul rând mentalităţi şi să facem lucruri bune pentru cetăţeni.

În scurt timp va urma o conferinţă judeţeană şi până la sfârşitul lunii februarie vom fi cu temele făcute, urmând să ieşim public cu candidaturile.” a spus Ştefana Zibileanu.

Cei doi lideri au promis că vor fi cât se poat de transparenţi şi deschişi la orice provocare, după care au plecat spre Constanţa, unde, de la orele 18.00, vor participa la Conferinţa Regională a Pro România.



Articolul Victor Ponta la Tulcea: “Ţara nu este guvernată! Orban nu poate, nu ştie şi nu vrea!” (VIDEO) apare prima dată în Tulcea noastra.