Horia Teodorescu va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Tulcea

Credit Photo: Tulcea Noastra


Horia Teodorescu va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Tulcea


Azi, la sala Mihail Kogălniceanu s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei Judeţene a Partidului Social Democrat, care a reconfirmat pe funcţii fosta conducere, prin votul delegaţilor.

După conferinţa de partid, a avut loc o conferință de presă, în care, jurnaliştii au întrebat dacă reconfirmarea pe funcţia de preşedinte al PSD Tulcea, a preşedintelui Horia Teodorescu, înseamnă şi confirmarea domniei sale pentru candidatura la funcţia de preşedinte al consiliului judeţean la apropiatele alegeri locale.

“Nu am discutat această chestiune în cadrul conferinţei judeţene, dar vă spun acum, în premieră, că voi candida la alegerile locale pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, din partea Partidului Social Democrat. Avem proiecte în derulare și trebuie să le ducem la bun sfârșit, așa cum e normal.” – a spus Horia Teodorescu.

Iată că PSD-ul este primul partid care până la această oră are candidaţi numiţi oficial pentru primărie şi CJ, la alegerile locale care se vor organiza, probabil, pe data de 7 iunie 2020, cu Andaluzia Luca pentru fotoliul de primar şi Horia Teodorescu pentru cel de preşedinte CJ.

Aşteptam cu nerăbdare şi celelalte partide să ne spună cu cine vor ieşi, oficial, în cursa electorală locală şi judeţeana.


Articolul Horia Teodorescu va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Tulcea apare prima dată în Tulcea noastra.