Un colet suspect a pus autorităţile pe jar. Toate forţele MAI sunt la  faţa locului – UPDATE

Un colet suspect a pus autorităţile pe jar. Toate forţele MAI sunt la  faţa locului – UPDATE

Credit Photo: Tulcea Noastra


Un colet suspect a pus autorităţile pe jar. Toate forţele MAI sunt la  faţa locului


– jandarmii, poliţia, pompierii şi SRI-ul au împânzit locul cu “bomba”


Azi în jurul orei 17.00, la 112 s-a primit un apel care anunţa că în spatele unui bloc de pe strada 1848 este un pachet suspect…şi poate fi o… bombă!

Cu toate că suntem mai mult decât convinşi că nu este vorba despre nicio bombă, ci doar de un bagaj aruncat, probabil, la întâmplare, de către unul din boschetarii care bântuie prin zonă, toate forţele au fost alarmate şi au intervenit, că aşa scrie la lege.

La acest moment, forţe din cadrul jandarmeriei, poliţiei şi pompierilor se afla în dispozitiv şi este aşteptată Brigada pirotehnică de la SRI, pentru a verifica, cu echipamente adecvate, ce se află în pachetul suspect.

Vom reveni cu amănunte când vom avea declaraţii oficiale de la structurile implicate. Deocamdată, nimeni nu spune nimic. E secret! Presa şi populaţia nu trebuie să ştie nimic! (Sic). Când vor avea “unii” chef, probabil că vor trimite un comunicat de presă. Sec!


UPDATE – ore 18.45


La aproape două ore de la apariţia materialului de mai sus, la insistenţa noastră, iată că a apărut şi un punct de vedere oficial emis de o autpritate:”Azi, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Tulcea au fost sesizati prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că, pe str.1848 din municipiul Tulcea este lăsat un colet suspect. Echipajele de poliție din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, Biroului de Ordine Publică, dispozitivul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea și două echipe de intervenție a Inspectoratului de Jandarmi Judetean Tulcea, s-au deplasat de urgență la fața locului. Coletul suspect a fost identificat în spatele unei scări de bloc de pe str.1848. În zonă s-a asigurat perimetrul și au fost evacuați locatarii scării de bloc, de la etajul 1 și parter. În urma verificării coletului suspect de către echipa pirotehnică din cadrul Serviciului Român de Informații Tulcea, a rezultat că nu avea un conținut periculos.” – transmite Biroul de presă al IPJ Tulcea.


NR- În pachetul care a pus pe jar atâtea forţe ale MAI şi SRI au fost găsite două bucăţi de POLISTIREN!


Articolul Un colet suspect a pus autorităţile pe jar. Toate forţele MAI sunt la  faţa locului – UPDATE apare prima dată în Tulcea noastra.