Doi minori înjunghiaţi în faţa unui supermarket, în plin centru (Video)

Credit Photo: Tulcea Noastra


Doi minori înjunghiaţi în faţa unui supermarket, în plin centru (Video)


În această seară în jurul orei 17.45, doi minori, ambii de 15 ani, au fost tăiaţi de doi indivizi, cu un cutter.

Conform martorilor, tinerii au fost agresaţi prima dată verbal, iar apoi, unul dintre cei doi agresori, de etnie rromă-turcă, a scos un cutter şi i-a tăiat pe cei doi tineri. Arma atacului a fost găsită pe jos de către poliţişti, iar cei doi adolescenţi au fost preluaţi de echipajele ambulanței şi duşi la spital.

Surse medicale spun că unul dintre ei prezintă răni la nivelul toracelui, care nu îi pun viaţa în pericol, iar cel de-al doilea se afla în acest moment în cabinetul de chirurgie-urgențe, dar pare să fie și el în stare bună.

Poliţiştii deja acţionează la faţa locului şi este doar o chestiune de timp până când cei doi rromi turci vor fi găsiţi.

Vom reveni.


UPDATE – ora 19.40


Surse medicale din spitalul județean ne-au confirmat că cei doi tineri înjunghiați sunt înafara oricărui pericol. Unul dintre ei prezintă o plagă tăiată la nivelul hemitoracelui drept, iar celălalt o tăietură similară în partea stângă, plus alte două mici înțepături în antebraț și pe spate. Ambii vor rămâne internați sub supraveghere medicală. Poliție deține date importante despre autori și au deschis un dosar penal în această cauză.



Articolul Doi minori înjunghiaţi în faţa unui supermarket, în plin centru (Video) apare prima dată în Tulcea noastra.