200 de lei “cu dedicație” de la jandarmi… să trăiască!

Credit Photo: Tulcea Noastra


200 de lei “cu dedicație” de la jandarmi… să trăiască!


Joi, 30 ianuarie, în jurul orei 21.50, echipa de intervenţie a jandarmeriei locale a fost sesizată prin  112 , cu privire la faptul că un cetăţean ascultă muzică la intensitate foarte mare în imobilul unde locuieşte, deranjând vecinii. Jandarmii s-au deplasat imediat la faţa locului şi au sancţionat contravenţional autorul faptei reclamate pentru nerespectarea prevederilor legii 61/1991 republicată.


“În sensul celor menţionate mai sus, ne adresăm respectuos cetăţenilor judeţului Tulcea, precizând faptul că Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea este permanent la datorie pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică şi protejăm valorile sociale stabilite prin lege, astfel că rugăm cetăţenii să apeleze cu încredere prin S.N.U.A.U. 112 echipele de intervenţie ale unităţii noastre pentru a soluţiona toate solicitările dumneavoastră.


De asemenea, reamintim cetăţenilor faptul că în conformitate cu legea 61/1991 republicată, tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă, poate fi sancţionată cu amendă de la 200 la 1000 lei. ” – transmite purtătorul de cuvânt al IJJ Tulcea


Articolul 200 de lei “cu dedicație” de la jandarmi… să trăiască! apare prima dată în Tulcea noastra.