Maşinile abandonate vor fi ridicate! Astfel se vor elibera zeci de locuri de parcare! 

Maşinile abandonate vor fi ridicate! Astfel se vor elibera zeci de locuri de parcare! 

Credit Photo: Tulcea Noastra


Maşinile abandonate vor fi ridicate! Astfel se vor elibera zeci de locuri de parcare!


Într-un oraş sufocat de maşini, cu o criză acută a locurilor de parcare, maşinile abandonate pe domeniul public au produs deranj şi disconfort, fiind lăsate la întâmplare, în mai toate zonele municipiului.

Pe lângă faptul că ocupă DEGEABA un loc de parcare, majoritatea dintre ele folosesc drept adăpost pe timpul nopţii pentru oamenii străzii, devenind la un moment dat focare de infecţie şi un real  pericol pentru locatarii zonelor respective.

De ani de zile, împreună cu colegii jurnalişti, am ridicat această problemă autorităţilor, dar, până azi, cele semnalate de noi au fost fără ecou.

Azi dimineaţă, s-a produs marea surpriză. Maşinile abandonate au început să fie strânse de către de către oamenii de la DIAP

După cum știți, nu demult, Consilul Local a hotărât ca mașinile abandonate trebuie ridicate de pe străzi. Vă anunț că n-au rămas vorbe goale și, iată dovada foto, am trecut la fapte. Desigur, proprietarii din acte au fost notificați și au fost parcurse toate etapele legale. Ce vreau să vă spun cu asta?!

Am promis, am realizat.” – a declarat doamna viceprimar Andaluzia Luca în legătură cu această acţiune.

Facem apel încă o dată la toţi tulcenii care au astfel de epave în apropiera zonelor unde locuiesc. Ne puteţi trimite pe pagina “CONTACT”, sau pe adresa de mail contact@tulceanoastra.ro, fotografii cu maşinile abandonate, cu precizarea zonei cât mai exacte, pentru a ajuta împreună la eliberarea domeniului public de aceste ruginituri, lucru pentru care vă mulţumim anticipat.


Articolul Maşinile abandonate vor fi ridicate! Astfel se vor elibera zeci de locuri de parcare!  apare prima dată în Tulcea noastra.