O femeie din Tulcea și-a recuperat azi 900 de lei datorită polițiștilor tulceni

Credit Photo: Tulcea Noastra


O femeie din Tulcea și-a recuperat azi 900 de lei datorită polițiștilor tulceni


 La data de 13 ianuarie, o femeie din Tulcea s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea pentru a preda suma de 900 de lei pe care ar fi găsit-o într-un bancomat situat pe strada 1848 din municipiul Tulcea, împreună cu un bon ATM aferent sumei retrase. În urma verificărilor efectuate, cu sprijinul managerilor unităților bancare implicate, polițiștii tulceni au identificat proprietarul, o femeie de 64 de ani, din municipiul Tulcea.


Azi,suma de bani a fost restituită persoanei care a mulțumit atât polițiștilor cât și persoanei care i-a predat la poliție. Aceasta a declarat polițiștilor că este extrem de recunoscătoare tuturor persoanelor care au contribuit la recuperarea banilor,  deoarece respectiva sumă  îi este necesară achiziționării tratamentului medical lunar prescris.


Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea recomandă cetățenilor tulceni următoarele:  • în situația în care v-ați pierdut un bun personal sau sume de bani, în special în zonele publice, trebuie să știți că, există posibilitatea găsirii acelui bun la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

  • pentru a revendica bunul/bunurile, proprietarul trebuie să prezinte un act de identitate și detalii despre obiectele pierdute

  • apelați cu încredere la numărul de telefon 0240/506700 sau faceți un drum până la sediul  unității  pentru a afla dacă bunul dumneavoastră se află la poliție.


Atenție! Persoanele care își însușesc bunuri găsite sau ajunse din eroare în posesia lor și nu le predau în termen de 10 zile autorităților sau celor care le-au pierdut, riscă închisoarea de la o lună la trei luni sau amendă, conform art. 243 din Codul Penal ( infracțiunea de abuz de încredere). Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea încurajează spiritul civic al cetățenilor tulceni .


Biroul de presă al IPJ Tulcea


Articolul O femeie din Tulcea și-a recuperat azi 900 de lei datorită polițiștilor tulceni apare prima dată în Tulcea noastra.