Cu alcoolemie de peste unu la mie, s-a dat peste cap cu mașina

Credit Photo: Tulcea Noastra


Cu alcoolemie de peste unu la mie, s-a dat peste cap cu mașina


La data de 26 ianuarie în jurul orei 21.30, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Topolog, județul Tulcea în timp ce conducea un auto pe DJ 222B ( Meșteru – Luminița) nu a adaptat viteza condițiilor de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se. În urma accidentului a rezultat rănirea unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Luminița, județul Tulcea, pasager în auto, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.


Conducătorul auto poseda permis de conducere,  iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.


*****


Accident rutier pe DN 22-E87, între Tulcea și Mihail Kogălniceanu


La data de 26 ianuarie a.c., un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe DN22-E87 ( Mihail Kogălniceanu- Tulcea) nu a adaptat viteza condițiilor de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se. În urma accidentului a rezultat rănirea unui tânăr în vârstă de 26 de ani, din Tulcea, pasager în auto, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.


Comunicat IPJ Tulcea


Articolul Cu alcoolemie de peste unu la mie, s-a dat peste cap cu mașina apare prima dată în Tulcea noastra.