Tulcea nu mai are subprefect!

Credit Photo: Tulcea Noastra


Tulcea nu mai are subprefect!


În şedinţa Guvernului României, din data de 27 decembrie, a fost adoptată  HOTĂRÂREA nr. 11,  privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Tulcea de către domnul Marinov Gabriel – Teodosie.

Cu alte cuvinte, prefectul Cristian Iordan va fi obligat să gestioneze singur problemele viitoare ale Instituţiei preefctului Judeţului Tulcea, pentru că, din surse, am aflat că acest lucru (încetarea) a fost cerut chiar de fostul subprefect, adică…e ca un fel de demisie.

Din câte ştim şi după cum se prezintă situaţia în judeţ, liberalii nu prea au nici o variantă viabilă de a instala în viitorul apropiat un nou subprefect, pentru că decizia lui Marinov i-a luat total pe nepregătite!

Cum, în preferinţele liberalilor tulceni nu exista încă nimeni care să corespundă cerinţelor LEGALE, rămâne de văzut când şi cum va fi numit viitorul subprefect! Chiar şi pe repede înainte, “preferatul” va trebui să devină întâi funcţionar public, apoi să fie numit cu caracter temporar…Dar până acolo, mai e cale lungă! Nu vrem să comentăm mai mult…


Articolul Tulcea nu mai are subprefect! apare prima dată în Tulcea noastra.