Majoritatea şoferilor sunt nemulţumiţi de semafoarele din Piaţa Nouă. Felicitări, Hogea!

Credit Photo: Tulcea Noastra


Majoritatea şoferilor sunt nemulţumiţi de semafoarele din Piaţa Nouă


De câteva zile, haosul creat în zona centrală de către noile semafoare montate în zona Piaţa Nouă, pe străzile Păcii, Mică şi Corneliu Gavrilov… a pus la grea încercare nervii şi răbdarea conducătorilor auto.

Indiferent de oră, cozile de maşini se întindeau pe sute de metri în aşteptarea culorii verzi, care…în disperarea celor aflaţi la volan, apărea doar pentru câteva secunde, cozile intrând iar în aşteptare.

Personal, de la BIG şi până la Europolis am parcurs această distanţă cu maşina, coborând pe Corneliu Gavrilov, în 17 minute!!! Acest lucru se întâmpla vineri la orele 14.00, când nu ieşiseră încă toţi tulcenii de la serviciu. După ora 16.00, nici nu vreau să mă gândesc cum s-a circulat…

Ideea cu semafoarele i-a aparţinut primarului Constantin Hogea. Nu ştim cum şi când i-a venit această idee, dar este una deosebit de proastă! Mai proastă decât cele cu schimbatlul pavelelor în mod repetat în centru, sau plantatul panseluţelor în sensuriile giratorii la mijlocul lunii decembrie!

Fără supărare, dar…de la expert în cartofi…până la expert în traficul rutier, este cale lungă. Se vede cu ochiul liber, de câteva zile, în zona Piaţa Nouă!

În loc să aruncăm cu banii pe semafoare “inteligente” şi pe idei de primar care în ultimii ani arată că nu mai poate să gestioneze oraşul, mai bine foloseau banii ăştia să facă ceva util. De exemplu, puteau să toarne asfalt în această zonă. Carosabilul în zona Piaţa Nouă, începând din fata fostului tribunal, continuând pe Păcii, strada Mică şi Liceul de Artă, este stricat, plin de gâlme şi de gropi! Puteau face alte lucruri necesare tulcenilor! Dar dacă nu au creier… nu au cu ce gândi!

Rezumat

Primarul a avut o idee “strălucită”, şi-a pus-o în aplicare cu aparatul propriu, a primit avizul consultativ al poliţiei rutiere…şi gata treaba! Treaba…mare… Ideile “măreţe” se rezolvă rapid atunci când refuzi să vezi nevoile tulcenilor şi eşti orbit de beţia puterii, mai ales când tributarii şi lingăii te laudă şi îţi spun zilnic cât de minunat eşti tu!

Cu un primar depăşit demult de situaţie şi cu o echipă de consilieri locali care doarme în papuci de trei ani şi jumătate, refuzând (nu ştim dacă din laşitate sau din dezinteres) să îl pună pe Hogea la punct, oraşul Tulcea pierde teren chiar şi în faţa unor comune din judeţ.

Hogea, te felicit! Ne-ai arătat încă o dată măreţia gîndirii tale!


Articolul Majoritatea şoferilor sunt nemulţumiţi de semafoarele din Piaţa Nouă. Felicitări, Hogea! apare prima dată în Tulcea noastra.