Salarii de top la Primăria Tulcea şi sporuri de 15% pentru “munca grea”… de la birouri!

Salarii de top la Primăria Tulcea şi sporuri de 15% pentru “munca grea”… de la birouri!

Credit Photo: Tulcea Noastra


Salarii de top la Primăria Tulcea


După ce am aruncat un ochi pe site-ul primăriei şi am văzut ce salarii au, încep să înţeleg de ce este bătaie pe posturile de acolo. Nu avem nici un dubiu că examenele, concursurile, testările…nu ar fi curate ca lacrima şi toţi cei care lucrează prin birouri, mai ales, sunt cei mai bine pregătiţi, cei mai buni dintre cei buni angajaţi din oraş!

Dacă la primar şi viceprimari nu regăsim decât salariile, iar la Hogea bifăm un amărât de salariu de 18.720 lei ( pentru cine nu înţelege, 187 de milioane de lei vechi) pentru că transpiră din greu la cât se rupe cu munca şi la cât de bine arată oraşul…, la toţi ceilalţi angajaţi se regăsesc în plus sporuri de 15% pentru condiţii de muncă! Adică, atât de greu se munceşte în primărie, că se acorda spor de muncă grea!  La poliţiştii locali şi la agenţii de securitate, la salariu plus sporul de 15%, se mai adauga încă 25% spor de noapte, pentru cei care muncesc noaptea! Şi… să nu care cumva să vă gândiţi că cineva doarme în post!


Partea frumoasă o puteţi verifica PERSONAL! Mergeţi la ora 8.00 şi vedeţi când ajung la muncă cei ce “muncesc” în condiţii grele la birourile primăriei! Mai ales şefii, şefuţii, şefuleţii! O fi bine? Muncă nenormată, fiecare vine când vrea, pleacă la fel, adică…tot când vrea… Dacă se poate şi cu maşina de serviciu, e şi mai bine…


A…şi să nu uităm…tichetele de vacanţă de 1.450 de lei pentru fiecare angajat, ca să se relaxeze după un an de “muncă grea”!


Departe de noi de a acuza direct pe cineva anume. Măririle de salarii s-au făcut prin votul Consiliului Local, unde consilierii locali PSD şi PNL au uitat de şicanele politice, de  deontologie şi de “crezul politic” şi au votat mărirea cot la cot! Când e vorba de bani, politicienii uită de culori, partide şi ambiţii politice.


Ideea e că nu generalizăm. Sunt, acolo, oameni care merită tot respectul nostru şi salarii mult mai mari decât acum! Sunt acel procent de 20-30 %, care sunt adevăraţi profesionişti, dedicaţi muncii lor, vin primii în primărie şi pleacă ultimii! Nu despre aceştia vorbim aici. Vorbim despre putorile, naşii, finii, cuscri, cumetri, valeţii şi lingăii, plus toate minunile angajate pe bani grei, care plimbă o hârtie de colo-colo, pentru un salariu enorm! În mare, oameni care nu au ce căuta acolo, plătiţi regeşte din banii tulcenilor, pentru a face NIMIC! Ăştia se văd de la distanţă, aroganţi şi plini de ei, la fel ca în proverbul prostului fudul!


Totul e pe banul public! Pe banii plătiţi de tulceni! În rest… toate bune şi…la mulţi ani! Păi nu?


Link-ul de mai jos vă va duce direct în site-ul primăriei, pentru a vedea lista tuturor funcţiilor din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Tulcea şi din structurile fără personalitate juridică subordonate Consiliului Local al Municipiului Tulcea, întocmită conform prevederilor art. 33 alin. (1) din Legea nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.


https://www.primariatulcea.ro/wp-content/uploads/2019/09/Transparenta-30.09.2019.pdf



 


Articolul Salarii de top la Primăria Tulcea şi sporuri de 15% pentru “munca grea”… de la birouri! apare prima dată în Tulcea noastra.