O femeie din Tulcea a fost ucisă în Germania

Credit Photo: Tulcea Noastra


O femeie din Tulcea a fost ucisă în Germania


O femeie de 37 de ani, din Tulcea fost ucisă în noaptea de marţi spre miercuri, într-un orăşel din Germania ! Miercuri dimineaţă, poliţia din Bielefeld a fost alertată de iubitul româncei de 37 de ani, îngrijorat că tânăra nu i-a deschis ușa apartamentului. Ajunşi la adresa indicată, polițiștii au deschis ușa și au găsit-o pe femeie moartă, pe podea, scrie Observator.tv.

Presa locală scrie că pe trupul tinerei, care era decedată de câteva ore, se observau urme de violență extremă, însă cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma autopsiei.

Potrivit radioguetersloh.de, înainte de producerea crimei, în apartamentul femeii ar fi avut loc o ceartă. Poliția penală din Bielefeld, împreună cu colegii de la poliția criminală Gütersloh, au demarat deja o anchetă și au anunțat că există deja două persoane reținute în acest caz, mai citează sursa.


La locul tragediei, localnicii și apropiații femeii au improvizat un mic altar, unde au aprins lumânări pentru sufletul celei ucise. Dumnezeu să o odihnească.


Articolul O femeie din Tulcea a fost ucisă în Germania apare prima dată în Tulcea noastra.