Samuraii lui Pănuță sunt gata de luptă. Urmează europenele și mondialul…

Samuraii lui Pănuță sunt gata de luptă. Urmează europenele și mondialul…

Credit Photo: Tulcea Noastra


Samuraii lui Pănuță sunt gata de luptă


În perioada 10 – 12 ianuarie, la Tulcea s-a desfăşurat stagiul de pregătire fizic şi tehnic în karate kyokushin al Clubului Sportiv Nippon Budo Sport. La antrenamente au participat 25 de sportivi de înaltă performanță dar şi cei care sunt la început şi promit și îşi doresc şi ei să devină perfomeri, sportivi din centrele Galaţi, Brăila, Măcin şi Tulcea. Stagiul a fost condus de sensei Nicolaie Pănuţă, iar printre sportivi sau numărat Uncu Vlad Constantin, loc 3 mondial în 2018 în Kazahstan, Militaru Adrian loc 1 european în 2018 în Suedia, Rădulescu Lucian, campion european în 2017 la Tulcea, Pănuţa Albert, dublu campion european în 2019 în Ungaria.

La stagiu s-au desfăşurat trei antrenament pe zi, structurate în condiţie fizică, tehnica de luptă şi lupta propriu zisă. Scopul a fost clar, acela de a se încărca fizic dar şi tehnic.


“Teoretic acest stagiu trebuia să se desfăşoare şi să dureze cel puţin o săptămână la munte, dar momentan clubul şi părinţi nu ne permitem finaciar acest lucru. Oricum, suntem în căutare de sponsori pentru biletele de avion pentru competiţiile externe.

Obiectivele de anul acesta sunt foarte mari, vizând participarea la cât mai multe competiţii interne , dar şi participarea la un puternic concurs internaţional din Rusia în Sankt Petersburg în luna martie, unde se anunţă peste 800 de sportivi, Campionatele Europene din Barcelona, Spania în mai şi Campionatul Mondial de juniori din Kazahstan în luna iulie, unde speram din nou la o medalie. În Kazahstan am doi sportivi în lot de mare valoare Uncu Vlad şi Militaru Adrian, dar trebui să găsim şi un sponsor ca să dorească să investească în aceşti doi băieţi extraordinari.

Primul concurs îl avem la jumătatea lui februarie în Moineşti şi de-acum turăm motoarele!” – a spus sensei Nicolaie Pănuţa la finalul stagiului.


Articolul Samuraii lui Pănuță sunt gata de luptă. Urmează europenele și mondialul… apare prima dată în Tulcea noastra.