Strategie pariuri multiple pe același meci: Cote mărite și potențial uriaș!

Credit Photo: Tulcea Noastra


Strategie pariuri multiple pe același meci: Cote mărite și potențial uriaș!


Îți surâde ideea de betcombo? Să combini mai multe predicții ale unui meci pe un singur bilet? Avem vești bune: în 2020 avem deja destule care de pariuri sportive online de top licențiate în România care îți oferă această posibilitate.


Practic, în loc să depinzi de soarta mai multor partide, ai plasat un pariu pe un singur meci. Tare, nu?


Nu prea interesează pe nimeni teoria în acest domeniu, așa că vom trece direct la treabă, prezentându-vă 3 exemple de pariuri betcomo pentru un meci din primul eșalon al fotbalului românesc.


Cele mai populare scoruri în acest sezon de Liga 1 în acest moment sunt “1-1” și “1-0”. Dintre cele 14 participante avem o singură echipă cu o medie mai mare de două goluri în meci (CFR Cluj, 2.2) și tot o singură echipă cu o medie mai mică de un gol în meci (CS Voluntari, 0.6).


Folosind ca exemplu meciul dintre Astra Giurgiu și Academica Clinceni, putem forma combinații de pariuri extrem de interesant la cote mici, medii și mari. Totul depinde de ce ne dorim de la pariul nostru: precauție, risc moderat sau șansa de a da lovitura.


Varianta confortabilă


Anticipăm un 1-0 sau 2-0, iar statistica ne ajută în acest sens, pentru că media de goluri în meci a celor două formații este de 1.3 pentru gazde, respectiv 1.1 pentru oaspeți. Ținând cont că este ultimul meci din an și că se desfășoară cu numai câteva zile înainte de Crăciun și implicit, de vacanța pe care o vor primi fotbaliștii din Liga 1, ne putem așteaptă ca gazdele, care sunt favorite certe, să nu se obosească prea tare.


Victoria Astrei are o cotă de 1.62, pronosticul “Sub 2.5 goluri” a primită cota 1.95, în timp ce predicția “Ambele echipe marchează – Nu” are o cotă de 1.90.


Ei bine, toate aceste 3 pariuri pot fi combinate la o cotă de 3.90.


Varianta precaută


Cei care vor să joace pariuri sigure se pot îndrepta spre combinarea unor opțiuni care să le asigure totuși o cotă decentă. Un parior care joacă un fel de “Easy Money“, de exemplu, poate face 3-4 pași dintr-un singur pariu, fără să aibă un risc ridicat.


În speță, se pot combina următoarele pariuri: 1X la o cotă de 1.16, “Sub 1.5 goluri ale echipei Academica Clinceni” la o cotă de 1.22 și “Sub 10.5 cornere” la o cotă de 1.45. Cota acestui betcombo este de 1.90, deloc rău pentru un pariu care pare să aibă o șansă atât de mare de reușită.


Bineînțeles, se pot face pariuri și mai sigure de atât, însă ați înțeles ideea…


Varianta riscantă


Un bilet de cotă 10 este agreat de o mare parte dintre pariorii din România. Totuși, puțini sunt cei care conștientizează faptul că nu este deloc greu să obții o astfel de cotă pariind pe un singur eveniment sportiv. Iată un exemplu:



  • “1 pauză/1 final” @ 2.45

  • “Sub 2.5 goluri în meci” @ 1.95

  • “Sub 6.5 cartonașe în meci” @ 1.55


Combinând aceste 3 pronosticuri obținem o cotă de 10 din partea casei de pariuri online. În loc să aștepți după 5-6 favorite, dintre care una te poate scoate pentru că face un egal, poate părea tentant să joci un astfel de bilet.


Concluzii


Ce trebuie să știi este că dacă te apuci să folosești pariurile combinate pe același meci, nu înseamnă că vei deveni un parior mai bun peste noapte. În cazul unora poate fi ceva benefic, dar nu este neapărat să fie așa. Există unele avantaje pentru cei care folosesc anumite strategii de pariuri și mai ales pentru cei care sunt foarte specializați.


Aveți grijă să nu trageți concluzii pripite, pentru că orice schimbare de stil de joc trebuie evaluată pe termen mediu sau lung, și nu pe un eșantion de doar câteva rezultate.


Bineînțeles, șansele de câștig sunt mai mari atunci când pariorul are o experiență și urmează cu strictețe o strategie de gestionare a bugetului și a mizelor. Totodată, pentru a începe o nouă metodă de joc nu ar fi rău să revendicați un bonus pariuri 2020, la una dintre agențiile care oferă pariuri de tip betcombo. Nu uitați că pariurile nu sunt altceva decât o distracție așa că jucați responsabil!


Articolul Strategie pariuri multiple pe același meci: Cote mărite și potențial uriaș! apare prima dată în Tulcea noastra.