Sorin Andrici,  jandarmul tulcean premiat la Gala Sportului Tulcean

Credit Photo: Tulcea Noastra


Sorin Andrici,  jandarmul tulcean premiat la Gala Sportului Tulcean


Plutonierul adjutant şef Sorin Andrici a fost premiat astăzi, în cadrul Galei Sportului Tulcean, eveniment desfăşurat la Hotelul Delta din municipiu, unde au fost apreciaţi cei mai buni sportivi din Tulcea.


Meritele acestuia au fost recunoscute şi în cadrul altor evenimente, precum Gala ,,Oameni pentru Tulcea, Oameni pentru România 2019”, desfăşurată în luna noiembrie a acestui an, unde a primit o plachetă aniversară pentru contribuţia la promovarea şi dezvoltarea judeţului Tulcea.


De asemenea, în anul 2018, jandarmul a primit o plachetă de onoare din partea Comitetului Olimpic Sportiv Român în semn de recunoştinţă pentru parcurgerea celor 156 de kilometri în cadrul evenimentului ,,Alerg 24H Autism Marea Neagră”.


Plutonierul adjutant şef Sorin Andrici îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea din anul 2000. Timp de aproape 4 ani, acesta  a adunat peste 200 de medalii şi 30 de trofee prin participarea la mai multe competiţii sportive, unde a reprezentat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea.


 


Articolul Sorin Andrici,  jandarmul tulcean premiat la Gala Sportului Tulcean apare prima dată în Tulcea noastra.