La Jurilovca avem o grădiniță europeană!

Credit Photo: Tulcea Noastra


La Jurilovca avem o grădiniță europeană!


Azi, la Jurilovca, a fost inaugurată grădinița din Jurilovca, reabilitată total cu fonduri derulate prin PNDL2. Legat de acest eveniment, primarul comunei, domnul Ion Eugen, a declarat: “”A fost o mare bucurie pentru mine, astăzi, ca împreună cu părinții, copii și cadrele didactice să inaugurăm „noua”grădiniță din Jurilovca.


Finanțarea obținută prin Programul Național de Dezvoltare Locală II ne-a ajutat nu doar să reabilităm această unitate, ci și să asigurăm grădinița cu noi spații de socializare, calculatoare pentru activitatea didactică și cu tot ce înseamnă dotări moderne pentru un act educațioanal de calitate.


Vreau să le mulțumesc tuturor părinților care au dat dovadă de înțelegere în ultimele lui privind disconfortul creat de transferul activității școalare în spații alternative.

Le mulțumesc în mod deosebit reprezentanților Comunității Rușilor Lipoveni pentru bunăvoința de a ne permite să ne desfășurăm, provizoriu, cursurile în filiala locală a CRLR, precum și cadrelor didactice care și-au adaptat activitatea la noile condiții de lucru.
Mult succes tuturor în noul semestru!” – a spus primarul Ion Eugen.


Recunoscut drept unul dintre cei mai activi primari din județ, Ion Eugen a reușit sa atraga până la acest moment milioane de euro din fonduri europene și guvernamentale, fiind un model de tipul “AȘA DA” pentru toți primarii. În curând vom reveni și cu alte materiale prin care vom arăta celor care vor să vadă, că vorba veche “omul sfințește locul” se aplică de câțiva ani la Jurilovca și este la îndemâna oricui își dorește cu adevărat să facă ceva pentru cei ce l-au ales! Valabil pentru 75% dintre comunele din județ și, în mod special pentru municipiul Tulcea!


Articolul La Jurilovca avem o grădiniță europeană! apare prima dată în Tulcea noastra.