Ceremonie de predare – primire a comenzii şi a Drapelului de Luptă al unităţii la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea

Credit Photo: Tulcea Noastra


Ceremonie de predare – primire a comenzii şi a Drapelului de Luptă al unităţii la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea


 Astăzi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, a avut loc ceremonia de predare – primire a comenzii şi a Drapelului de Luptă al unităţii.


Festivitatea s-a desfăşurat în prezenţa colonelului Uzlău Liviu, şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române,  a oficialităţilor locale, a reprezentanţilor de instituţii şi a personalului din cadrul unităţii.


Colonelul Nicolau Florian a predat comanda şi Drapelul de Luptă al unităţii colonelului Bordei Ion, care a îndeplinit funcţia de comandant al Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa în perioada februarie – octombrie 2019.


În cadrul festivităţii,  a fost citit ordinul inspectorului general al Jandarmeriei Române prin care colonelul Bordei Ion este numit în funcţia de comandant al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea,  urmând Ceremonia de predare – primire a comenzii şi a Drapelului de luptă al unităţii.


Articolul Ceremonie de predare – primire a comenzii şi a Drapelului de Luptă al unităţii la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea apare prima dată în Tulcea noastra.