O bătaie între două femei a pus toată poliţia pe jar… azi noapte, în Vest

Credit Photo: Tulcea Noastra


O bătaie între două femei a pus toată poliţia pe jar… azi noapte, în Vest


– evenimentul s-a petrecut în cartierul Vest şi a adus la faţa locului nu mai puţin de şase autospeciale ale poliţiei


În noaptea de sâmbătă spre duminică, la câteva minute după miezul nopţii, pe numărul de urgenţă 112 au fost date mai multe apeluri care anunţau o mare bătălie în cartierul Vest, pe strada Constructorilor.

Şase echipaje ale poliţiei s-au prezentat la alarmă, dar situaţia din teren nu era aşa de gravă pe cum se anunţase. Practic, era doar o bătaie între două femei!

Nu avem foarte multe detalii, dar am aflat de la martori ca cele două femei au început să se înjure şi să se ameninţe, iar până la bătaie nu a mai fost decât un pas. A ieșit o bătaie în toată regula, cu păr smuls, palme, pumni și picioare, care a adunat curioșii chiar dacă era trecut de miezul nopții. Tânără de 25 de ani, de fel din Izvoarele, i-a dat la un moment dat un pumn în plină figura partenerei de “ring”, o femeie de 39 de ani, din Nalbant… i-a spart nasul, și circul s-a încheiat.

Un echipaj al ambulanței i-a acordat îngrijiri femeii cu nasul spart şi a transportat-o la spital pentru îngrijiri. De cealaltă parte, tânăra războinică din Izvoarele s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violente.


Articolul O bătaie între două femei a pus toată poliţia pe jar… azi noapte, în Vest apare prima dată în Tulcea noastra.