Schimbări radicale în cazul “omorului” de la Nifon. Autorul are 14 ani şi a lovit victima cu un cuţit

Credit Photo: Tulcea Noastra


Schimbări radicale în cazul “omorului” de la Nifon. Autorul are 14 ani şi a lovit victima cu un cuţit


Acum câteva minute, procurorii tulceni au tras primele concluzii legate de moartea violentă a bărbatului de 24 de ani de la Nifon, eveniment care a zguduit comunitatea din satul aparţinător comunei Hamcearca.

Contrar celor afirmate de oamenii din sat, cum că tânărul ar fi fost omorât cu o furcă, în urma expertizei medico-legale, a audierii agresorilor şi a concluziilor preliminarii emise de procurori, a rezultat, oficial, că victima a fost lovită cu un cuţit în zona femurală dreapta, fapt care a dus la secţionarea arterei femurale şi la moartea victimei, undeva pe o uliţă din localitate.

Cel care a lovit cu cuţitul este un copil de doar 14 ani, abia împliniţi în luna decembrie 2019. Autorul, M.C., a fost reţinut în această după amiază la ora 16.40 pentru săvârşirea infracţiunii de lovitură cauzatoare de moarte. În cursul zilei de mâine, acesta va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Autorul va fi supus şi unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă la momentul producerii faptei avea discernământ, după cum informează Biroul de presă al Parhetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.


Articolul Schimbări radicale în cazul “omorului” de la Nifon. Autorul are 14 ani şi a lovit victima cu un cuţit apare prima dată în Tulcea noastra.