Tânăr de 24 de ani omorât cu furca la Nifon – Hamcearca

Credit Photo: Tulcea Noastra


Tânăr de 24 de ani omorât cu furca la Hamcearca


“La data de 7 ianuarie în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Hamcearca au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat din localitatea Nifon, județul Tulcea, despre faptul că, în curtea locuinței sale ar fi avut loc o agresiune.

Din primele verificări a rezultat că, în urma unui conflict spontan, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic şi verbal, iar un bărbat ar fi suferit leziuni traumatice, care ar fi condus la decesul acestuia.

În cauză, cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.” – transmite poliţia printr-o informare de presă.

Din surse locale am aflat că victima, un tânăr de 24 de ani, ar fi intrat într-un conflict verbal cu un grup de localnici, câţiva dintre ei, minori. În urma scandalului, unul dintre ei ar fi plecat acasă de unde ar fi luat o furcă şi s-a întors la locul scandalului. Victima a încercat să scape cu fuga dar a fost ajuns din urmă de către agresori, într-o grădină din Nifon, unde ar fi fost înţepat cu furcă în picior. Din câte se pare, furca a secţionat artera femurală şi tânărul înţepat ar fi murit din cauza pierderii masive de sânge.

La această oră, procurorii sunt în plină desfăşurare a anchetei şi avem promisiunea că imediat după finalizarea audierilor, vor da publicităţii un comunicat de presă în acest sens. Vom reveni!


Articolul Tânăr de 24 de ani omorât cu furca la Nifon – Hamcearca apare prima dată în Tulcea noastra.