Schimbări în conducerea USR Tulcea. Eugen Terente este președintele pe județ, iar Valentin Bodur, cel al municipiului

Credit Photo: Tulcea News


În urma Conferinței Județene USR Tulcea, Eugen Terente, a fost ales președinte al filialei județene USR Tulcea. Acesta este licențiat în științe economice, este membru USR din martie 2018 și a fost responsabil de campanie, atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele prezidențiale.


De asemenea, în urma Adunării Generale USR Tulcea, Valentin Bodur a fost ales președinte al filialei municipale USR Tulcea. El este antreprenor tulcean, membru USR din ianuarie 2019, membru al Biroului Județean USR Tulcea și a fost responsabil de comunicare în campania pentru alegerile europarlamentare.„USR Tulcea a reușit să rămână hotărât pe drumul democrației, pe drumul integrității și să reziste atacurilor din partea forțelor care ne vor risipiți sau cooptați în sistemul politic „tradițional”.

Nu a fost ușor, a fost nevoie și de schimbări, conducerea filialei USR Tulcea a avut nevoie de o resetare, dar atunci când oamenii nu uită ce i-a adus împreună în USR, nimic nu-i poate abate de la drum.


Anul 2020 va fi unul hotărâtor pentru drumul României. Vom avea șansa să ne rupem definitiv de acest cancer al societății, corupția, și să aducem România pe un drum ascendent, în care integritatea și competența să primeze.

Dorim că alegerile locale și parlamentare din 2020 să ne aducă oameni noi în funcțiile publice, oameni cinstiți, capabili, cu viziune și dragoste pentru tulceni“, se arată într-un comunicat de presă al USR Tulcea.