Premieră la ARBDD. Pescarii și-ar putea obține mai ușor permisele pentru anul care urmează

Credit Photo: Tulcea News


Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) organizează pe 4 decembrie o întâlnire în care se vor discuta subiecte de interes general, precum: Ordinul de prohibiție pe anul 2020, Flexibilizarea procesului de obținere a autorizațiilor de pescuit comercial și familial și alte teme de interes pentru comunitatea locală.


Întâlnirea se desfășoară în sala de conferințe „Toma Caragiu“ a Hotelului Delta din Tulcea, începând cu ora 12.00. Pe agenda întâlnirii sunt subiecte de discuție legate de rezultatele Studiu de Evaluare a Resurselor Acvatice Vii în vederea stabilirii Capturii Totale Admisibile (TAC) pe specii și zone în RBDD (Complexele Lacustre din RBDD, Dunărea și brațele sale, Marea Neagră). De asemenea se va vorbi despre ordinul de prohibiție privind stabilirea perioadelor și a zonelor de prohibiție a pescuitului, precum și a zonelor de protecție și refacere biologică a

resurselor acvatice vii în anul 2020.


În ceea ce privește Regulamentul de pescuit pentru anul 2020 (alocare zone, alocare cote), aici se poate veni cu propuneri despre criteriile de aprobare Puncte Acostare, dar și propuneri de corelare legislativă pentru funcționarea Punctelor Gastronomice Locale.


The post Premieră la ARBDD. Pescarii și-ar putea obține mai ușor permisele pentru anul care urmează appeared first on Tulcea NEWS.