Aproximativ 120 de kilograme de peşte fără documente legale au fost confiscate de polițiștii de frontieră tulceni

Credit Photo: Tulcea News


Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea au depistat, în zona de competență, un cetăţean român care transporta, într-un autoturism, aproximativ 120 kilograme de pește, fără documente legale.


La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control pe raza localității Isaccea, județul Tulcea, un autoturism înmatriculat în România la volanul căruia se afla cetățeanul român, G.P., în vârstă de 54 de ani, domiciliat pe raza județului Iași.


În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, în habitaclul autovehiculului, cantitatea de 122 kilograme de pește, specia caras, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente de transport.


Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de deținere și transport fără documente legale a peștelui, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.


The post Aproximativ 120 de kilograme de peşte fără documente legale au fost confiscate de polițiștii de frontieră tulceni appeared first on Tulcea NEWS.