Manipulare murdară pe facebook, făcută şi prost…şi mincinos, la adresa viceprimarului Andaluzia Luca

Manipulare murdară pe facebook, făcută şi prost…şi mincinos, la adresa viceprimarului Andaluzia Luca

Credit Photo: Tulcea Noastra


Manipulare murdară pe facebook, făcută şi prost…şi mincinos, la adresa viceprimarului Andaluzia Luca


În cursul zilei de azi, mai mulţi cititori ne-aucontactat revoltaţi că au primit din partea noastră, mesaje private, prin care li se cerea să nu o voteze pe Andaluzia Luca la alegerile locale de anul viitor, pentru că… şi aici erau înşirate mai multe minciuni ordinare despre doamna viceprimar şi consilierii locali ai partidului din care dumneaei face parte.

Toată vina scumpirii energiei termice era aruncată doar pe o parte a consilierilor locali, cu ură şi manipulare ieftină… şi de proastă calitate!

Ca să revenim cu picioarele pe pământ, iată ce am aflat legat de subiectul aruncat de adversarii politici ai Andaluziei, prin conturi false de facebook:

– proiectul de Hotărâre referitor la scumpirea cu pricina, este iniţiat chiar de domnul primar Constantin Hogea, conform uzanţelor, proiect asumat în plenul ultimei şedinţe de consiliu, culmea…chiar de Hogea!

– votul pentru aprobarea hotărârii a fost UNANIM, adică a fost votat de TOŢI consilierii locali, inclusiv de cei ai PNL;

– faptul că primăria a susţinut artificial câţiva ani de zile subvenţionarea preţului la gigacalorie, s-a văzut abia acum;

– datoriile populaţiei către Energoterm, sunt URIAŞE. Adică sunt tulceni care, chiar dacă au beneficiat de aceasta subvenţie, tot nu au plătit, ducând astfel Energotemul într-o situaţie critică;


-NICIODATĂ, ziarul nostru nu va trimite mesaje în privat NIMĂNUI, pentru a îndemna să nu voteze un anumit candidat al vreunui partid;

– absolut tot ce avem de spus, susţinem prin materiale de presă pe platforma on-line www.tulceanoastra.ro şi pe grupurile de facebook ale ziarului : Tulcea Noastră şi Tulcea Noastră – Oficial şi ne asumăm.

Din câte se vede, disperarea adversarilor politici ai doamnei viceprimar este din ce în ce mai mare, iar mizeriile şi minciunile îndreptate împotriva dumneaei sunt aruncate, de cele mai multe ori, de pe conturi false, despre care îţi poţi da seama prin propaganda politică exagerta în favoarea unui partid şi alimentarea cu ură împotriva celorlalte partide.

Vă rugăm să ne semnalaţi dacă mai apar astfel de mizerii, care sunt distribuite în numele ziarului Tulcea Noastră. Deja a fost depusă o plângere la poliţie în acest sens, pentru ceea ce s-a întâmplat astăzi în spaţiul public virtual. Vă mulţumim celor care ne-aţi semnalat aceste mizerii şi asigurăm cititorii ziarului că dezaprobam total astfel de practici.

Aveţi mai jos o părere mai mult decât pertinetă a domnului consilier local Şacu Stere de la PNL, fost viceprimar al municipiului:



Articolul Manipulare murdară pe facebook, făcută şi prost…şi mincinos, la adresa viceprimarului Andaluzia Luca apare prima dată în Tulcea noastra.