Directorul Aquaserv şi-a depus contractul de mandat din motive de sănătate

Credit Photo: Tulcea Noastra


Directorul Aquaserv şi-a depus contractul de mandat din motive de sănătate


Azi după amiază în jurul orei 16.00, directorul Aquaserv, ing. Ionel Caraman,şi-a depus cererea de încetare a mandatului, la înţelegerea părţilor, cerere care a fost acceptată şi va intra în vigoare de vineri, 23 noiembrie. Totodată, acesta şi-a depus demisia şi din Consiliul de administraţie al operatorului tulcean de apă-canal, al cărui membru era.

Contactat telefonic, Caraman a spus că hotărârea îi aparţine şi pe primul loc a pus problemele de sănătate, în cursul zilei de miercuri urmând să fie internat la un spital din capiala pentru investigatii, ca urmare a unui accident rutier petrecut în 2013,  în care era să îşi piardă viaţa şi a fort rănit destul de serios.

Ionel Caraman are 52 de ani, a fost directorul Aquaserv în ultimii opt ani, este licenţiat în inginerie hidraulică şi este absolvent a doua masterate, în inginerie hidraulică şi în ingineria mediului.

Acesta a mai spus că va rămâne ca inginer în cadrul societăţii, cu toate că putea rămâne director plin până în martie 2020, când îi expira mandatul! Conducerea Aquaserv Tulcea îi revine cu caracter de interimar directorului tehnic George Ilie. Vom reveni.


Articolul Directorul Aquaserv şi-a depus contractul de mandat din motive de sănătate apare prima dată în Tulcea noastra.