USR Tulcea incepe să dea bobârnace liberalilor!

USR Tulcea incepe să dea bobârnace liberalilor!

Credit Photo: Tulcea Noastra


USR Tulcea incepe să dea bobârnace liberalilor!


Recent, pe pagina de facebook a USR Tulcea a apărut o postare care contrazice aproape total imaginea pe care liberalii vor să o construiască vis-a-vis de faptul că cele două partide se iubesc de nu mai pot şi vor construi împreună “viitorul luminos”…

USR-istii tulceni critică lipsa de implicare a liberalilor, ba mai mult, îi acuză de minciună şi dezinteres.

“Așa cum am menționat anterior alianţa USR PLUS își dorește o nouă clasă politica, o nouă conducere politică a județului și municipiului Tulcea.  Tulcea are nevoie de un parteneriat de dreapta care să includă 3 dintre principalele formațiuni din județ. Ca în orice parteneriat este nevoie de încredere reciprocă care se câștiga în etape. Consider că principalul semnal pe care un partid îl poate da este îndeplinirea angajamentelor asumate faţă de cel pe care și-l dorește partener.

Acum suntem în momentul în care PNL trebuie să convingă USR PLUS și


electoratul Alianței, că poate fi un partener de încredere. Guvernul PNL are toate pârghiile pentru a-și îndeplini angajamentele. Ar fi un mare defavor pentru tulceni ca din cauza deciziilor luate la nivel central să nu reușim să formăm un front comun de dreapta cu PNL.” – a declarat referitor la cele exprimate mai sus, Elena Uram, lider al USR Tulcea, în exclusivitate pentru Tulcea Noastră.

Se pare că nici la nivel de oraş, nici de judeţ şi nici la nivel de ţară, înţelegerile USR – PNL nu vor funcţiona, pentru că liberalii au promis una, iar acum, când s-au văzut cu sacii în căruţă, primii pe care îi trădează sunt chiar partenerii de la USR!

Dacă “peştele de la cap se împute”, aşa cum ne arată şi manifestul USR-ist, înseamnă că în curând vom asista la un PNL singur, sprijinit doar de clienţii de partid, insuficienţi însă pentru a face prea mare lucru pentru ţară, judeţ sau oraş…


Deocamdată bifăm o notă mare pentru USR! Curajul de a spune lucrurilor pe nume poate duce la chestiuni de bun augur. Nu ştim dacă manifestul a fost făcut la Tulcea sau la centru, dar ceea ce scrie în el, este perfect adevărat! Felicitări USR pentru asumare!


Articolul USR Tulcea incepe să dea bobârnace liberalilor! apare prima dată în Tulcea noastra.