O mămică a încercat să se sinucidă şi ameninţa că îşi omoară copilul abia născut, din cauza unui şoc post-natal

Credit Photo: Tulcea Noastra


O mămică a încercat să se sinucidă şi ameninţa că îşi omoară copilul abia născut, din cauza unui şoc post-natal


În noaptea de sâmbătă spre duminică, după miezul nopţii, la un centrul maternal din municipiu a avut loc un eveniment care se putea încheia tragic. O mămică tânără, beneficiara a serviciilor centrului, a ieşit în curte cu copilul abia născut şi a ameninţat că se sinucide şi că omoară şi pruncul, femeia suferind în acel moment un şoc post natal.

Primii care au reacţionat au fost angajaţii centrului, care au alertat poliţia şi ambulanţa, prin 112. Din păcate nimeni nu s-a putut apropia de femeie, temându-se pentru viaţa acesteia şi a copilului.

Una dintre angajate, sub presiunea evenimentului dar şi din cauza unor complicaţii cardiace, a leşinat şi a avut la rându-i nevoie de intervenţia oamenilor de pe ambulanţă.

Poliţiştii împreună cu cei de pe ambulanţă şi personalul centrului, au reuşit să gestioneze favorabil situaţia, au liniştit femeia şi au evitat tragedia. Tânăra a fost luată şi internată la psihiatrie, iar bebeluşul de trei săptămâni a fost dat în grija celor de la centru.

Conducerea Direcţia Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Tulcea (D.G.A.S.P.C.) a preluat cazul şi ne-a dat asigurări că vor fi efectuate toate demersurile necesare pentru ca, atât micuţul cât şi mămica să beneficieze de îngrijire şi ajutor medical de specialitate.

Sursa foto: Alexander PM


Articolul O mămică a încercat să se sinucidă şi ameninţa că îşi omoară copilul abia născut, din cauza unui şoc post-natal apare prima dată în Tulcea noastra.